Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
afera fimi media

Odluka 
o jamstvu za Ivu Sanadera – treći put

Ivo Sanader
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
24.10.2015.
u 08:00

Prvi je put sporna bila kuća Sanaderova odvjetnika Gorana Suića, koja nije imala uporabnu dozvolu, te stan Mirjane Sanader, koji nije etažiran

Hoće li za Ivu Sanaderu treća jamčevina biti sretna, moglo bi se znati u ponedjeljak. Taj dan za 13 sati zakazana je sjednica izvanraspravnog vijeća zagrebačkog Županijskog suda, na kojoj će se treći put raspravljati o jamčevini koju je ponudila Sanaderova obrana.

Prethodne dvije sud je odbio. Prvi je put sporna bila kuća Sanaderova odvjetnika Gorana Suića, koja nije imala uporabnu dozvolu, te stan Mirjane Sanader, koji nije etažiran.

Drugi je put, osim stana M. Sanader, sporna bila i dokumentacija priložena o kući Luke Bebića te stanu Josipa Radoša. Sada je obrana dostavila upotpunjenu dokumentaciju za Bebićevu kuću te procjenu kompletne kuće u Kozarčevoj, u kojoj M. Sanader u suvlasništvu ima trećinu. Kako je procijenjena vrijednost cijele kuće veća od procijenjene vrijednosti Radoševa stana, od njega su odustali. Drugim riječima, za Sanaderov izlazak na slobodu obrana umjesto sedam nudi šest nekretnina koje bi trebale biti zamjena za jamstvo od 12,4 milijuna kuna koje je odredio Vrhovni sud.      

>> Obrana sudu predala novu dokumentaciju

Komentara 6

GU
General_U
09:26 24.10.2015.

bez treće nema sreće ćaću puštaju van, kanididacijske liste za izbore su prošle ove jadne političke elite se boje ćaće ko vrag tamjana.

UN
unbekant
10:49 24.10.2015.

Neka gos.Sanader proseta malo do Kajmaskih otoka,i ne pdigne malo gotovine,par milijona eura,od one svote koju je je ovaj njen drpijo od Hrvatske sirotinje,i ne uplati jamcevinu svom alkaponeu,zasto se nekretnine moraju dati za jamcevinu,zasto????????

LA
LANA555
20:16 24.10.2015.

Treci put si Ivek vani.Bio bi ti vec i prvi put al al.sve ima svoje potezanje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije