Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Javnost je umorna od predstava hvatanja

Uhićenja više ne mogu odvratiti bijes građana od uvođenja novih poreza i harača

Komentari 6

S7
Stiv 7
12:19 31.01.2014.

Koliko je potrošeno državnog novca za "dokazivanje " krivnje ministru obrane Berislavu Rončeviću?

VL
Avatar Seugushi Kolkopushi
Seugushi Kolkopushi
12:56 31.01.2014.

diverzije su omiljen motiv u svim partizanskim filmovima, tako i najnovijoj kako-smo-tukli-ustaše-i-domobrane sapunici u režiji Zoki & mumificirani skojevci

VL
GO
golub
14:04 31.01.2014.

Ako je optužnica odbijena znači lažno optuživanje da zarade drž. odvjetnici nepotrebno redovno i prekovremeno, na isti način suci odvjetnici itd., dakle izmišljena zapošljavanja.

VL
AA
aabbcc
12:25 31.01.2014.

Hrvati su Vjernici , 3 Ocenasa i Zdravo-Marija za oprost Grijeha Kradje a zatvor treba ukinuti jer to kosta .

VL
MA
magnum2013
12:24 31.01.2014.

Tako je gospodine Ivankoviću. Javnost je također već umorna od vaših naklapanja i piskaranja. Ljuti su i nezadovoljni jer su lopuže obezbijedile svoje naraštaje a sada im treba stati na kraj, prodati imovinu i namiriti siromašne. No vama je bitnije nešto nazvati harač, a ne nači za shodno da lopova nazovete lopovom. No od novinara VL ništa nam više nije ćudno.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.