Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova akcija oporbe
Povratak na članak

Javni pritisak na Vladu da se očituje o Istanbulskoj konvenciji

U srijedu počinje i prikupljanje potpisa za opoziv Martine Dalić

Komentari 15

KO
koraknaprijed
08:45 06.03.2018.

Koji su to smrdljivi klošari,oni su bili na vlasti kad je taj dokument stigao u Banske Dvore 2013,ništa nisu poduzeli niti su čak poveli raspravu do 2017.Očito je da nemaju pojma kako voditi državu ili pokrenuti ekonomiju,pa se hvataju slamke.

VL
ST
stefj
08:54 06.03.2018.

He, he, udruge gladne love. Istambulska konvencija bi im zajamčila ogromne novce iz proračuna... To je jedino bitno u tome, nitko se ne bori radi prava, svi se bore radi novca. Treba demistificirati konvenciju i otvoreno građanima reći koliko bi ih to veselje godišnje koštalo.

VL
AF
afer
08:48 06.03.2018.

Ove iz Mosta SDP je optuživao da su popovska udruga koja širi klerofašistićke ideje a sada se za isti štap drže. Slabo pamte Hrvateki.

VL
BU
busbus59
08:53 06.03.2018.

Jadovi i gadovi će nekakvim papirima sumnjivog sadržaja spriječiti nasilje nad ženama! Kako da ne! Kad kakav nasilnik nasrne na ženu ona će mu ispred nosa mahati istambulskom konvencijom i ovome će se muda smrznuti u trenu! A ujenjivati nekoga sa tim da potpiše za nešto drugo je jadno i ljigavo kao i ovi padavičari koji to traže. Jadnici

VL
Avatar mariosweden
mariosweden
09:05 06.03.2018.

Kada ce kokosari pokrenuti inicijativu za vracanje Barisica na svoju ministarku poziciju.

VL
DU
Deleted user
09:01 06.03.2018.

Grmoja, pametan si, mlad, perspektivan. Kaj ti treba to petljanje s SDP-om koji želi uvesti rodnu ideologiju ili Mrak Ankom koja je mučki opljačkala hrvatske građane legalizacijom i razdjelnicima.

VL
LU
Lujo123
10:03 06.03.2018.

Slažem se kak treba vršiti javni pritisak na vladu tak dugo dok sa gnušanjem ne odbaci i svaku pomisao na tu soroševsku bolesnu konvenciju!!!

VL
MO
mobitel20
09:01 06.03.2018.

To je jos samo jedna od ofenziva agresivnih i bezobraznih antiteistickih i antinacionalnih revolucionara. Nisu oni problem nego nesavjesna i neodgovorna Vlast koja nije u stanju zauzeti ikakav normalan stav i jasno ga i glasno braniti pred narodom koji bi ih u tom slucaju podrzao. Ovako, oni se sluze meta jezikom i cuvaju samo vlastite fotelje udvarajuci se agresorima. Prodali bi i rodjenu majku a kamoli nece volju svojih biraca. Sto ocekivati od Obuljen, Divljak,Bozinovica i onog koji ih je postavio !?

VL
AL
alkar2013
10:06 06.03.2018.

Implementacija Istanbulske konvencije u Hrvatsko društvo bila bi ravna VELEIZDAJI, stoga se Konvencija ni u kom slučaje NE SMIJE ratificirati. Već letimičnim prolazom kroz teksta Konvencije uočava se njena nedvosmislena prožetost idejama kreatora novog svjetskog poretka, idejama raspamećenih bjelosvjetskih moćnika a sve u cilju neutraliziranja elementarnih kulturoloških, vjerskih i nacionalnih kohezijskih silnica koje drže na okupu svaku zdravu nacionalnu zajednicu. Iritantan je i gotovo uvredljiv način na koji ti raspamećeni moćnici pokušavaju svoje dekadentne i protuprirodne ideje oživotvoriti kroz tobožnju "brigu" za nasilje nad ženama i općenito nasilje u obitelji kao da je do sada takovo nasilje bilo izvan dometa kaznenih Zakona EU država. Vjerovati da je Istanbulska konvencija čarobni štapić koji će trenutno eliminirati nasilje nad ženama i nasilje u obitelji, doista je notorna glupost i bedastoća koju nam pokušavaju prodati seroševi plaćenici. Ratifikacijom predmetne konvencije Hrvatska bi u svoje zakonodavstvo implementirala elementarne postavke genderizma uz OBAVEZU njihove primjene. Ukoliko se doista želi stati na kraj nasilju nad ženama i nasilju u obitelji, tada je potrebno striktno primjenjivati postojeće Zakone, te ono što je još važnije temeljito reformirati PRAVOSUĐE kako bi djelovalo promptno i jednoznačno, a ne kao primjerice u slučajevima "Lalovac" i "Tomašević".

VL
Avatar southman
southman
09:28 06.03.2018.

Bezveznjaci !

VL
MA
Mate
09:17 06.03.2018.

Da je "istambulska konvencija" u redu i da je treba ratificirati, ne niti oporba, a osobito "antifa", LGBT silom gurali da se ratificira.

VL
BU
busbus59
08:53 06.03.2018.

Jadovi i gadovi će nekakvim papirima sumnjivog sadržaja spriječiti nasilje nad ženama! Kako da ne! Kad kakav nasilnik nasrne na ženu ona će mu ispred nosa mahati istambulskom konvencijom i ovome će se muda smrznuti u trenu! A ujenjivati nekoga sa tim da potpiše za nešto drugo je jadno i ljigavo kao i ovi padavičari koji to traže. Jadnici

VL
Avatar anti_komunist
anti_komunist
09:14 06.03.2018.

nista od istanbulske.......nekome se bude obila o glavu.....

VL
DU
Deleted user
10:40 06.03.2018.

Vrlo jednostavno po uzoru na Švicarce o svim bitnim pitanjima referendum.

VL
BA
bakulušić
10:34 06.03.2018.

Hoće li i Grmoja pritiskati?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.