Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
povjerenstvo
Povratak na članak

Javni natječaj za Brijuni rivijeru bit će raspisan 15. rujna

Ono što je najvažnije u tom projektu je to što će se u Puli i okolici moći zaposliti oko dvije tisuće ljudi. To je zasigurno otvaranje novog prozora razvoju turizma u Istri i u Hrvatskoj, istaknula je premijerka Kosor.

Komentari 10

SK
skinner
16:29 29.08.2011.

taj projekt je već odavno trebal biti gotov, još u vrijeme kad ulagači nisu gledali na svaku utrošenu kunu, prije svjetske recesije sad otišla baba s kolačima

VL
Avatar IvanR
IvanR
16:46 29.08.2011.

Čim se ovo dvoje pojavilo na slici odmah postavljam pitanje - Ivo Sanader - Stevo Žufić. O takvim stvarima trebaju se otvoriti tribine pa da se ljudima malo približi o čemu se radi. Neće - jer se radi o lopovlukuu velikih razmjera. Nama ne treba 5 zvijezdica turizam gdje će stana banda (Danko je samo janjičar) sisati lovu već postepena ulaganja, korak po korak. Nismo sposobni za velike i nagle poteze jer se tu standardno radi o velikom lopovluku. I što će to stranci uložiti što mi nemožemo napraviti sami?

VL
AA
aabbcc
17:04 29.08.2011.

. \"otvaranje novog prozora razvoju..... \" _____________________________ Bolje da se smije nego iznosi svoje strucno znanje na nivou O.S. !!

VL
US
U sridu
18:26 29.08.2011.

Tko je dao za pravo ovim i*****a da rasprodaju i upravljaju zemljom hrvatskih gradjana?!

VL
Avatar wratnik
wratnik
21:06 29.08.2011.

Laz ne trpim jer meje kostala lijepih trenutaka u mojem zivotu, a sta je jos gore,daje mnoge Laz kostala zivota. Pase sada zapitajte Lazljivci imanipulatori koliko ce vam dusa ispastati kada navas dodje red. Jer negdje postoji visi SUD od ovog vaseg.

VL
OE
Onur Ezelski
21:09 29.08.2011.

Evo ponovo ovog Končara. Najprije brodogradilišta sada Brijuni rivijera, daj odluči se više što bi čovječe. Najrađe sve a na kraju ništa, a naši političari ne vide dalje od svoga nosa odnosno gu..z..e. Sve bi dali belosvetskom hohštapleru za proviziju, ali j...b...e se njima što je čovjek kriminalac i što bi sve pokrao i uništio. Zamislite koliko je eurića morao Končar dati Jakovčiću i Jadranki za ulazak u Istru ako je morao dati 2 mil. eura našem Iveku za ulazak u Hrvatsku? Gosp. Bajiću, da li i mi obični građani možemo doći kod vas na kavu kada imamo problema sa pravosuđem kao što to rade Nobilo i Končar? Gosp. Jakovčiću, da li i mi obični građani možemo sa vama na tajni sastanak u restoran Blu dogovarati projekt Brijuni rivijera i prije raspisanog natječaja? U pomoć!!!!!!!!!! USKOK, DORH, POLICIJA.....ali naravno bez Bajića i Karamarka. Citirati ću Thompsona: E moj narode......

VL
Avatar Mirna777
Mirna777
01:35 30.08.2011.

Tko je Danko Končar? Multimilijunaš, danas tri puta bogatiji od Todorića, a svoj prvi kapital stekao je pljačkom u bivšoj Jugi - pljačkajući državu i firmu u kojoj je bio direktor (Jugoturbine Commerce). 70-tih, njegov sudski dosje za privredni kriminall bio je deblji od Tolstojevog \"Rata i mira\", odsjedio 8 godina na robiji, novac naravno NIJE VRATIO, poslije je otišao u dijasporu, lažno optuživši \"komuniste\" da su ga zatvorili zbog prohrvatskih uvjerenja...pljačku nije spominjao, naravno, i time stekao simpatizere i podršku naivnih poslovnih ljudi iz dijaspore, kao i njihovu svesrdnu pomoć. Na pljački je stekao svoj prvi kapital, na lažima poslovne suradnike.... i sad je stavio šape na najprofitabilniju granu naše privrede, brodogradilišta, koje mu je HDZ doslovce predao u ruke za ništa, službeno, dok su neslužbeno, kako se čini, primili mito od 2 milijuna EUR-a na račun u Austriji. U brodogradilišta će uložiti \"čak\" 198.000 EUR, što nije ništa, i otpustiti mnoge. Evo tog lopova sada i na Brijunima, koje je država pokrala od hrvatskih građana, etatizacijom društvenog vlasništva 90-tih. Tako to radi \"cosa nostra\". ? .

VL
Č7
čvor2.76
06:25 30.08.2011.

Dok ne likvidnost u ovoj zemlji drastično pada iz sata u sat Jaca se bori u svojoj kampanji za svoju kriminalnu organizaciju. Jadni Jakovčić je morao sada potpisati sporazum koji su ti isti HDZ-jci štopali 8 godina. Sada to Jaca koristi u kampanji , ali nadam se da joj to neće uspjeti. Samo jučerašnji podatak da su HDZ-jci od 2004 godine do danas povečali unutarnji dug sa 15milijardi na 42milijarde dovoljan je podatak da shvatimo o sposobnosti ove kriminalne organizacije HDZ-jaca.

VL
Č7
čvor2.76
06:49 30.08.2011.

Ups ne likvidnost ne pada nego raste-sory.

VL
VE
vexvg
12:02 30.08.2011.

Mali Ivica je strašno želio 100 eura. Svaki je dan molio Boga da mu ih pošalje, ali nikako da dođu. Odluči on poslati pismo, no u pošti nisu znali što bi s pismom upućenim Bogu, pa su ga poslali u Vladu. Sanadera je dirnulo pismo i odluči poslati Ivici 5 eura, jer što će malom Ivici toliki novac. I dobio Ivica 5 eura, oduševio se odgovorom i odluči poslati pismo zahvalnosti: Dragi Bože, puno ti hvala kaj si poslal lovu. Samo nemoj više slati preko Vlade jer su lopine maznule 95 eura. Tvoj Ivica.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.