Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAŽE DA IH OBUJE

Javljaju joj se muškarci koji žele 'kupiti' njezine cipele, ona im šalje urnebesne fotke

cipele
Foto: Reddit
18.02.2020.
u 09:43

Žena je odmah shvatila da ti muškarci ne žele zapravo kupiti njezine cipele već da su im namjere potpuno drugačije, odnosno perverznije...

Jedna žena na Facebooku preko Marketplacea odlučila se riješiti cipela koje joj više ne trebaju pa ih je stavila na prodaju.

No, mahom su joj se počeli javljati muškarci koji cipele žele 'kupiti' za svoju djevojku ili suprugu, no traže od žene koja ih prodaje da ih prvo obuje da vide kako stoje na nogama.

No, žena je odmah shvatila da ti muškarci ne žele zapravo kupiti njezine cipele već da su im namjere potpuno drugačije, odnosno perverznije.

Na poruke muškaraca koji su tražili da ih obuje i pošalje im fotografiju, ona je odlučila odgovoriti, ali samo što ih nije nosila ona nego njezin pas.

When I'm selling my high heels on Marketplace. This is how I deal with dudes that pretend to want to buy my shoes to try and get some free wank bank material. This girl wasn't born yesterday. My dog is happy to help. from r/insanepeoplefacebook

Takvim muškarcima je, naime, slala fotografije cipele u kojima su pseće noge, odnosno šape, a to nije sigurno bilo ono što su muškarci željeli vidjeti.

– Prvo sam pitala svoga dečka da mi bude model, no nije bio zainteresiran, a i ima preveliko stopalo. Moj pas je toliko opušten pa sam išla vidjeti hoće li mi on dopustiti da mu obujem cipele. I je. Moj pas je uvijek sretan da može pomoći. Stajao bi i pustio me da ga fotografiram – rekla je dosjetljiva žena za Bored Pandu.

Pojasnila je da se osjećala neugodno kad su je muškarci počeli ispitivati da im pošalje svoje fotografije s cipelama. Prvo je takve poruke dobivala kada je prodavala cipele preko eBaya, a još ih je više počelo stizati kada se oglasila na Marketplaceu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije