Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAJVEĆI DOBITAK IKAD

Javio se sretnik koji je u Velikoj Britaniji osvojio 184 milijuna funti: 'Sad će si moći priuštiti grijanje'

EuroMillions
Foto: BELGA/PIXSELL
1/2
11.05.2022.
u 18:02

Svih sedam brojeva EuroMillionsa pogodio je na izvlačenju jučer, a već se danas javio kako bi preuzeo svoj dobitak.

U britansku nacionalnu lutriju javio se sretni dobitnik koji je na EuroMillionsu osvojio nevjerojatnih 184 milijuna funti što je najveći dobitak ikad osvojen u Velikoj Britaniji. 

Svih sedam brojeva pogodio je na izvlačenju jučer, a već se danas javio kako bi preuzeo svoj dobitak. 

Britanci su se odmah počeli šaliti kako će sretnik sada moći platiti račune za grijanje s obzirom na veliki porast troškova života, piše Daily Mail

Zbog dobitka, sretnik će sada biti među tisuću najbogatijih ljudi u državi, a bogatstvo će mu biti vrjednije od Robbieja Williamsa, Toma Jonesa ili Ed Sheerana. 

Vlasnik dobitnog listića sam će odlučiti želi li objaviti da je on sretni dobitnik, a do tada neće biti ni objavljeno gdje je listić uplaćen. 

Britanci su se odmah počeli šaliti na društvenim mrežama da će dobitnik sada moći pokriti skupe troškove života. 

'Sada će si moći priuštiti grijanje', jedan je od brojnih komentara. 

Ključne riječi

Komentara 1

MZ
milan.zoranovic
08:55 21.05.2022.

sad baš... da je ovime bogatiji od Toma Jonesa, koji je u samom vrhu pop glazbe već 60 godina, koji i dalje nesmanjenim tempom puni koncertne dvorane, ili od Ed Sheerana, vjerojatno najveće glazbene zvijezde današnjice....hm...?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije