Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne nasjedajte!

Javili su im da su sretni dobitnici, pa tražili osobne

internet
Tomislav Miletic/PIXSELL/Ilustracija
13.08.2018.
u 14:24

Iz policije upozoravaju građane da ne nasjedaju na razne 'nagradne igre' na društvenim mrežama

U PU Požeško-slavonskoj zaprimili su nekoliko prijava građana koji su nedavno putem Facebooka sudjelovali u nagradnoj igri te organizatorima poslali fotografije svojih osobnih iskaznica s prednje i stražnje strane. Stigla im je poruka kako su upravo oni sretni dobitnici, uz zahtjev da pošalju fotografije dokumenata radi podataka i adresa na koje će im poslati "nagrade".

Budući da se organizatori nakon toga više nisu javljali, postalo im je sumnjivo te su slučajeve odlučili prijaviti policiji. Iz policije upozoravaju građane da ne nasjedaju na razne "nagradne igre" na društvenim mrežama, a ukoliko smatraju da se radi o prijevari ili nekom drugom protupravnom ponašanju, događaj prijave policiji na broj 192.

VIDEO Misteriozni ljudi - tko su zelena djeca, svjedokinja Kennedyjeva ubojstva...

 

Komentara 2

MO
modovisisajteMaraschino
16:31 13.08.2018.

a najveći su mi lumeni koji kupuju razno kinesko smeće preko fejsa i ostavljaju javno svoje kontakt podatke....

RI
rightside
16:29 15.08.2018.

samo me cudi koliko tog glupog i pohlepnog svijeta ima u ovoj drzavi?? pa kako mozes ocekivat da si dobio neku nagradu ako nigje nista nisi uplatio,,?? il netko jos misli da se nagrade bas djele "slucajnim odabirom" iz tel imenika,,,,bez mogucnosti nepotizma..)))) ma nek vas varaju i pljackaju,, uostalom, policija si je olaksala posao s tim da vise ne juri sitne lopine tako da vam svaki dan neki lopov moze ili ukrast 1900 kuna i to nece bit dovoljno da policija ista poduzima,,jer za njih je minimum 2000kuna,,))))) a da npr, to ne vazi,nego da se krada i 5 kuna moze prijavit i da se uvedu drakonske kazne za takve sitne lopove,kokosare ,,vidio bi jel bi ta "grana" njihovog poduzetnistva bila u padu ili u rastu,,))))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije