Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Snimka seksa

Javila se i žena s videa iz aviona: Posramljena sam, to je bio samo ples u krilu!

seks u avionu
Foto: Screenshot YouTube
1/3
14.06.2017.
u 12:37

Na snimci je bila 39-godišnja Tracey Bolton, majka troje djece, inače vlasnica kafića u Colneu

Nakon što je jučer otkriven identitet muškarca koji je uhvaćen ''u akciji'' na letu Ryanaira te je ustanovljeno da je riječ o 31-godišnjem Shaunu Edmondsonu koji je išao na Ibizu proslaviti momačku večer dok ga je trudna zaručnica čekala kod kuće, sada je otkriven identitet i žene koja mu je sjedila u krilu. 

Riječ je, naime, o 39-godišnjoj Tracey Bolton, majci troje djece, inače vlasnici kafića, koja je priznala da je pila u zračnoj luci u Manchesteru prije leta. 

– Zgrožena sam. Nešto što je počelo kao pijano ludilo proširilo se cijelim svijetom. Šokirana sam jer se apsolutno ništa nije dogodilo. Nisam prestala plakati otkad sam vidjela snimku. Užasno sam posramljena – ispričala je Tracy iz Colnea. 

Njezinu priču potvrdila je i prijateljica Kirsty Lawton. 

– Stvarno se ništa nije dogodilo. Samo je izvela plesu u krilu zbog zabave, ničega povezanog sa seksom nije bilo – rekla je ona. 

Čeka se jedino još reakcija zaručnice 31-godišnjaka, no obitelj je zasad bez ikakvih komentara. 

Komentara 5

OB
ObrenM
13:52 14.06.2017.

Majka 3 djece sa nepoznatim, egzibicionisticki izvodi razne seksualne "igrice".Kada je otkrivena jos se usudjuje braniti floskulom nije mi ga stavio.Blago njenom muzu (ako ga ima) i djeci.

Avatar maxist
maxist
13:11 14.06.2017.

da ,da pa to je bar očito ......39---31....ponosna

DU
Deleted user
13:05 14.06.2017.

Naknadno joj proradio moral.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije