Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
obljetnica smrti
Povratak na članak

Jarnjak: Tuđman bi bio ponosan što Hrvatska ulazi u EU

Tuđman je uvijek govorio da Hrvatska treba biti član te zajednice i sjediti za stolom gdje se odlučuje, kaže Jarnjak

Komentari 48

PR
propalismoFranjoskroz
14:53 10.12.2011.

zanimljiv je ovaj Jarnjak,na suđenju Glavašu ništa se nije sjećao iz rata,čak ni bliža povijest dok je Sanader pelješio Hrvatsku ništa se ne sjeća,al eto sad mu naviru sjećanja

VL
BC
black_crow
15:02 10.12.2011.

Srbo udbaši stalno proturaju dezinformacije o Dr.Tudjmanu ali neka svatko normalan pogleda vanjski dug na dan njegove smrti, vlasništvo stranaca na taj dan, broj nezaposlenih i sve druge gospodarske čimbenike. A kad se u to uključe rat, obnova i izbjeglice onda su brojke fantastika za \" nasljednike\". Počivao u miru veliki čovječe!

VL
BV
bvalen16
15:13 10.12.2011.

Black_Crow A onda pogledaj vanjski dug cijele bivše države u odnosu na današnji i pogledaj šta je bilo u rukama stranaca...ništa...sve je bilo naše.....ono što Hitler nije uspio oružjem uspjeli su svjetski močnici novcem i korupcijom....najgore je to što su što su uspjeli zavaditi ljude da ginu i da se bore za njihove interese a protiv svojih..

VL
Avatar morski covik 3
morski covik 3
15:14 10.12.2011.

10.12.2011. u 15:02h black_crow je napisao/la: Srbo udbaši stalno proturaju dezinformacije o Dr.Tudjmanu ali neka svatko normalan pogleda vanjski dug na dan njegove smrti, vlasništvo stranaca na taj dan, broj nezaposlenih i sve druge gospodarske čimbenike. A kad se u to uključe rat, obnova i izbjeglice onda su brojke fantastika za \" nasljednike\". Počivao u miru veliki čovječe! ----------------------------------------------------------------------------- HA HA HA HA! Lijepa mala humoreska.

VL
BA
baš
15:30 10.12.2011.

Ma što bi Tuđman bio i ja sam, al\' bi puno ponosniji bio da mi nisu lagali da će se takva stvar dogoditi već 2009., a kasnije su to prolongirali. Sada se samo bojim da ne kažu; evo kada su ovi ušli i nas su rasturili.

VL
DE
demokršćanin
16:16 10.12.2011.

JARNJAKA NE SLUŽI PAMĆENJE! Da bi dr.Franjo Tuđman baš bio oduševljen pristupom u EU nisam siguran sjećajući se kako je Predsjednik države koju je stvorio bio protivnik ulaska u bilo koje asocijacije.Radi toga su i promjenjeni pojedini članovi Ustava.

VL
Avatar kobra11
kobra11
16:45 10.12.2011.

Jarnjak: Tuđman bi bio ponosan što Hrvatska ulazi u EU ........ :-))))))))) imao bi bukagiju oko noge i setap bi po holaniji. Odnosno u krug koliko bi mu lanac dozvoljavao . Verovatno njega ne bi otrovali kao Milosevica

VL
IP
info_punkt
17:27 10.12.2011.

HDZ sad treba nemilosrdno zgazit. Sad je pravi trenutak koji je mlohava opozicija propustila 2000-2003, na veliku nesreću svih nas... treba ih razbiti, uništiti, goniti do poslijednjeg... (naravno, sve legalnim sredstvima - a mogućnosti za to ima napretek) treba ihh zgrabiti za vrat i natjerati da ispljunu bar dio ukradenog (jer sve ni oni sami više nemaju, kako su većinu toga rasprčkali za sitno mito, protiv hrvatskog interesa, a u interesu stranih \"investitora\")

VL
VE
Vercingetorix
17:30 10.12.2011.

jarnjak se prodao ko i ostatak hdz-a i sdp, Tuđman se okreće u grobu sto smo prodali tesko stecenu samostalnost. Osim toga svi znamo za njegov govor o zuto zelenim vragovima

VL
BA
banini
18:04 10.12.2011.

Nemogu sa sigurnošću reči koliko bi pokojni predsjednik bio ponosan na naš ulazak u EU, ali sa sigurnošću mogu tvrditi, da mu je naziv Balkan bio mrzak do bola. No uprkos tome dogodilo mu se nešto neželjeno (kao i meni) nikad većeg balkanizma u ovoj našo Hrvatskoj.

VL
LA
Lavica7
19:45 10.12.2011.

Sigurno bi on i Seks zajedno otisli na potpisivanje ugovora. \"Ici ces vratiti se neces u ratu poginuti.\"

VL
PE
perozagreb
19:47 10.12.2011.

Nikako ne vjerujem da bi Franjo Tuđman bio zadovoljan ovakvim ulaskom u ovakvu EU! Čovjek koji je veći dio života težio osnivanju hrvatske države vjerojatno se sada, kako netko prije reče, okreće u grobu! On se vjerojatno, zbog pristupanja uniji, ne bi cjenkao Savudrijskom valom ili adama, ne bi se odrekao ZERPa, ne bi pristao na uništenje hrvatske ekonomije zbog slobode protoka roba itd. U ono vrijeme i on i mnogi od nas gajili smo romantičnu iluziju o europskom kulturnom krugu kojem se moramo vratiti i tako se odmaknuti od balkanske kaljuže. Od tog smo kulturnog i časnog svijeta očekivali i da u Hagu kazni agresora! Ali tamo nema časti! Oni trebaju tržište, zemlju i vodu, trebaju kupce za svoje kredite. Narod je samo topovsko meso i izvor poreznih prihoda.

VL
DO
doktorica
19:54 10.12.2011.

Tuđman je uvijek govorio da Hrvatska treba biti član te zajednice i sjediti za stolom gdje se odlučuje. .......nakon svih muka,rata i patnji,Hrvatska je to zaslužila...

VL
MO
Mojsje
20:21 10.12.2011.

Moš misliti kako bi nas EU primila da nam je ta nakaza predsjednik. Pratio bi on potpisivanje iz Haga da je preživio.

VL
YO
yocko
20:49 10.12.2011.

A Hrvatski narod bi tebe volio gledati u Remetincu,jer si ti glavni koji si držao ljestve HDZu.

VL
OB
-obrisani-
20:52 10.12.2011.

. ..Lud, lud čovjek....koja travestija i cinizam da takva ljudska šklopocija dođe na čelo jedne države. . Šteta....šteta vremena i ljudskih zivota koji su bačeni zbog takvog jednog političkog diletanta. . Na sprovodu Tuđmana, . koliko se sjećam, bio je samo turski predsjednik. Ako to nešto znači..ovim muslimanima na forumu ovdje....... . .

VL
Avatar guten_tag
guten_tag
22:08 10.12.2011.

tuđman je od tih međunarodnih silnika često bio ucjenjivan . sve im je rekao otvoreno i bez ikakvog uvijanja . rekao im je o njihovoj međusobnoj \"ljubavi\" da su vodili trideset godišnje i stogodišnje ratove među sobom do istrebljenja . pitao ih je nakon ucjene od dvadeset točaka koje hrvatska mora ispuniti da bi bila primljena u vijeće europe : da , primili ste u vijeće europe one koji su pucali iz tenkova na vlastiti parlament , dok hrvatskoj postavljate uvjete koje nitko nije morao ispuniti . mislio je na jeljcina koji je naredio da se puca na zastupnike u ruskoj dumi . rekao je također da ne postoji jedinstvena europa već najmanje dvije politike koje su međusobno suprotstavljene . danas vidio da otok vodi svoju politiku suprotnu do europske .

VL
OB
-obrisani-
22:29 10.12.2011.

. .Tudjman je izdajica Hrvatske i Hrvata

VL
HR
hrvoje1932
22:48 10.12.2011.

kamocemo tu si dosadan.Tudman je bio kao mladic \"zapeljan\" ali je upoznao zlocince s kojima je stvarao titovinu ,bas zato je znao sto susjedi misle o njemu i Hrvatu,i to sto je stvorio,donjelo mu je pocast ,a ti sanjaj svj SAN !

VL
OB
-obrisani-
14:31 10.12.2011.

Hvala Franji Tudmanu jedini je bio pravi domoljubni predsjednik

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.