Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Jarkov intervju s odvjetnikom Hanžekovićem porazio konkurenciju

Andrija Jarak je jedini napravio intervju s Bandićevim odvjetnikom Marijanom Hanžekovićem

Komentari 2

Avatar airbizz
airbizz
21:54 11.03.2015.

hanžeković nije moralna vertikala,tako da intervju s njim nije nekakvo dostignuće.nadam se da andrija jarak neće dobiti nekakvu novinarsku nagradu za ovaj pothvat.inače,vlasnik nove tv(time warner) je vlasnik i marijana hanžekovića.

VL
AR
arjavas
15:59 11.03.2015.

Cijeli h 20 minuta dnevnika NOVE TV je ustvari bio "plačeni oglas " bandičevih odvjetnika , a naročito interviju sa Hanžekovićem . A i ovaj članak "vuće na tu stranu " Veli novinar da smo od Hanžekovića doznali da s da s je policija vršila pritisak na svjedoke. Gospon Pavičić , a kaj se drugo moglo očekivati od Bandićeva advokata i čovjeka kojem " visi " 15 milijuna kuna ? Izgleda da je odlazak Ive Gačić dovukao neke druge struje u NOVU TV .

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.