Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ide u zatvor
Povratak na članak

Janša Sanaderovim putem, ali iza njega je i dalje 21% birača

Obojica bivših premijera žale se da su procesi bili politički

Komentari 6

XA
xaron
19:50 20.06.2014.

Pa Mesić je bio dio te iste afere Patria zbog koje je Jansa u zatvoru, ali u nas niko ne poduzima ništa da mu se sudi jer je sada SDP na vlasti.

VL
BI
Bisera
15:18 09.07.2014.

kada je janša bio pošten sramota da to več ne prizna nego mlati praznu slamu i radi nerede u svojoj deželi ljude djeli groza

VL
AA
aabbcc
10:44 21.06.2014.

Da je pokrao Hrvate bilo bi bar milijun na ispracaju !

VL
Avatar Al Simmons
Al Simmons
14:00 21.06.2014.

@ xaron Aha, dakle mislis da ce odgovarati Mesic za Patriu i kad/ako dode Karamarko na vlast? Ahahahahahahahahahahahah da, kako da ne :))))).. Pa HDZ je bio debelo na vlasti kad su imali priliku procesuirati recimo Linica za rijecke trznice i sto se je dogodilo? Nisu procesuirali nego se trznice spominju samo kao afera dok je HDZ u oporbi :)

VL
SO
Soapx
08:31 20.06.2014.

Znam ljude koji bi sad dali svoj glas Sanaderu premda je u zatvoru. Ali isto je kad ga daju Karamarku i Kolindi. Sprijeda je maska, iza nje vukovi spremni za lopovluk a mi smo janjci za klanje. Srecom da je uskok u blizini 😊

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.