Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEDOSTAJAO JE JEDAN GLAS
Povratak na članak

Janša izgubio većinu, izgledni su novi izbori

Vladajuća koalicija slovenskog premijera nije uspjela dobiti potrebnih 46 glasova za smjenu predsjednika parlamenta Igora Zorčiča, koji je napustio svoga šefa

Komentari 4

Avatar Belski
Belski
09:20 01.04.2021.

Hm!! Demokracija? Ne. Izdašne uplate Soroševih zaklad.

VL
LA
lak0
11:13 01.04.2021.

Nikad "novinari, kulturnjaci i intelektualci" neće zaboravit hrabri istup J. Janše u kom Sorošu poručuje: "Izogibajte se EU in Evrope, prosim. Vaš umazan denar za tako imenovane NVO-je (NGO-e) je najmočnejši generator konfliktov na celini, ki uničuje zaupanje med ljudmi in demokracijo. En Brexit je bil dovolj."

VL
Avatar bijeloanijebrašno
bijeloanijebrašno
11:01 01.04.2021.

E moj Janša. Nikad ti ud.a neće oprostiti Mladinu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.