Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Jandroković, umalo novi Stjepan Radić

Ishod beogradske misije mogao je iznenaditi samo krajnje naivčine. Stvarnog poboljšanja hrvatsko-srpskih odnosa neće biti bez iskrenog nastojanja suverenih i dobronamjernih aktera s obje strane. A do tada ćemo se još načekati. Upitno je samo hoće li više vremena proteći dok dočekamo srpsku dobronamjernost ili hrvatsku suverenost

Komentari 59

Avatar August
August
13:12 20.04.2018.

Neobična slučajnost. Uskoro, 20.6. obilježava se 90 godina atentata na mog pradjedu Stjepana Radića i naše hrvatske zastupnike. 1928. 20.lipanj. Nadamo se da se više nikada u hrvatsku povijest neće upisati opet jedan takav događaj.

VL
Avatar Observer
Observer
13:36 20.04.2018.

Nakon atentata na hrvatske zastupnike u beogradskoj skupstini , Stjepan Radic je izjavio -Nikad vise u Beograd... ali Njonjo I njemu slicni ne slusaju taj savjet !

VL
Avatar Apsalar
Apsalar
13:18 20.04.2018.

Ljubav je na silu hahahaha 😂😂😂 Vučiću su javili: "Deda spalio Đenku". ....Operacija "uspela".... U toj tragikomediji Hrvatskih odnosa sa Srbijom, tragedija je jedino da je bilo onih (Klisović, Mesić) koji bi u Beogradu ostali... Komedija je sve ostalo...

VL
DI
Diosiario
13:42 20.04.2018.

Meni taj Šešelj uopće nije neki bauk. On samo direktno govori ne samo ono što oin misli nego ono što ofromna većina Srba misli, i bar se ne folira s pričama "tko nas bre zavadi" i sličnima, nego je direktan, kaže što misli i zato ga cjenim više od ovih koji se prave nevješti, a nisu nimalo manji četnici od Šešelja...

VL
DD
dobar.d
13:06 20.04.2018.

Nino, baš me nasmija. Od paralele Jandroković-Radić, smješnija je je samo prošlonedjeljna Beljakova izjava : "Radić bi bio prvi koji bi digao ruku za Istanbulsku konvenciju!" Bože, Bože, kad će više taj smak svijeta?

VL
HE
hr.eu
13:47 20.04.2018.

Bijednici iz hrvatske vlasti trče u Beograd da ih šamaraju i ponižavaju jer se žele dodvoriti gospodarima tame čiji je trenutni interest ugurati Srbiju u EU bez ispunjavanja ikakvih uvjeta a za što im treba i hrvatski glas. Zato će anemični i barbika, oboje sluge gospodara tame, po svaku cijenu prevariti Hrvatski narod i o tom pitanju izbjeći raspisati referendum kao bi Hrvatski narod odlučio želi li ili ne Srbiju u EU. Nakon te prevare, slijedi dodatna, a to je da se Hrvatku prepušta balkanskom krvniku - Srbiji, kako bih ta balkanski karcinom država-nacija imala kravu muzaru od koje će živjeti.

VL
MA
matti
15:05 20.04.2018.

Njonjo i Pupovac isli po savjet u Beograd za daljne upute antihrvatske politike. Sutra imate popravni u Jasenovcu.

VL
Avatar Čitatelj300
Čitatelj300
13:31 20.04.2018.

Zašto bi mi morali biti "dobri" sa Srbijom ? Mi njih ne trebamo. Ali ovakve provokacije u Srbiji dobro dodju da se zaborave pravi problemi - gospodarstvo, korupcija, iseljavanje! U Zapadnoj Europi muku muče da nadju dovoljno kandidata za vojsku (u UK pad od 30%) ali zato na brdovitom balkanu rat kao da nije ni prestao.

VL
PO
PozdravizIstre
13:35 20.04.2018.

Sve je to skupa saka jada! Sramite se svi skupa! I zlocinac Seselj i Vucic i Kolinda (u koju smo btv.na pocetku vjerovali da zna sto radi za dobrobit naroda i da ce nesto od toga biti). Podrska Hrvatima u Vojvodini! Hrabro i ne nasjedajte na provokacije! Treba dati sto manje medijskog prostora tom Seselju i inim provokatorima pa ce valjda posustat s vremenom...

VL
Avatar Musashi
Musashi
13:32 20.04.2018.

Sve je to neprocjenjivo za današnje povjesničare, političare, novinare, svekoliku javnost…jer time dobiju sliku sa čime se je tek 1918.g. Hrvatska susrela.

VL
VI
Vito
13:24 20.04.2018.

Jandroković, umalo novi Stjepan Radić ::: Zar to ne bi b ilo lijepo i korisno??? __ Veeliki sprovod, baš onakav kakv bi zaslužio. __ Mogli bi čak iznajmiti kočiju od krematorija u kojoj su Stjepana ispratile tisuće Hrvata i Hrvatica. __ Samo je pitanje tko bi za ovim žalio??? __ Možda obitelj???

VL
VI
Vito
13:28 20.04.2018.

August: Na žalot neće, barem u nekom "doglednom vrmenu". __ nema u Hrvatskoj osobe dostojne Stjepana Radića __ Stjepan Radić je bio za dom spreman __ Dokazano. __ Ovi se čak boje to i izreči da su za dom spremni.. __ Jandroković je pobjegao i dokazao da nije za dom spreman.

VL
BA
barbaizamerike
15:37 20.04.2018.

Tajna: Vucic ima tajni plan da izazove rat jer Crna Ruka jos postoji i tajno djeluje i racunaju da bi u novom ratu uz podrsku Putina teritorijalno dobro prosli i na Kosovu i u HR i u BiH to jestt u planu je Velika Srbija ko misli da su od toga odustali grdno se vara jer netko sve sazna

VL
KO
kovačušić
13:30 20.04.2018.

obje zemlje ratificirale IK a nasilje u "OBITELJI JUGONOSTALGIČARA" u sve većem porastu . Hitno zovite GREVIO.

VL
MA
malala
14:03 20.04.2018.

Dobro je netko danas parafrazirao Krlezu: sacuvaj nas Boze srpskog gostoprimstva i hrvatske diplomacije. Ne znas sta je jadnije.

VL
HD
HDZSDP
13:57 20.04.2018.

Ono što su HDZ i SDP na državnoj razini, to su političari gotovo svih ("starih") stranaka iz Hrvatske i Srbije na međudržavnom nivou. Oni trebaju jedni drugima da bi postojali. Kad se ljudi malo opuste i shvate kakvu maglu im prodaje HDZ, uz ovakav (naručeni?) "incident" popularnost im skače za nekoliko postotaka isti tren. Kao piroman koji podmeće požare i onda prvi dolazi na mjesto zbivanja i kupi lovorike kao veliki zaslužnik. Zar još netko vjeruje vladi koja ovisi o Pupovcu?

VL
NE
neboiznadzagreba
13:42 20.04.2018.

"Rodi majko još jednoga sina, da Hrvatska svog vladara ima..."; Jandroković i Radíć u istoj rečenici-svetogrđe. Rodi majko još jednoga sina, da Hrvatska svog vladara ima...

VL
ZZ
zzbabac
22:19 20.04.2018.

Hrvatski političari ne dozvoljavaju srpskim voždovima da im seru za vrat. Oni otvore usta.

VL
MA
max
13:15 20.04.2018.

Ajde da i Raspudić konačno napiše neki smislen text. U doba dok HDZvci i Kolinda trče četnicima u zagrljaj i ne usude se prigovoriti nego se klanjaju dok im vučić i šešelj deklamiraju kako su srbi ugoženi, i žrtve.

VL
DD
dobar.d
13:16 20.04.2018.

Ko o čemu Trump o poštenju (That lady is a tramp), ko o čemu : "antifašisti" (čitaj : fašisti) o fašizmu, ko o čemu : cionisti (eskadrile F-16 protiv goloruke i apsolutno nedužne palestinske djece) o holokaustu, ko o čemu : Vučić (notorni ratni Šešeljev huškač) o svetom Stepincu koji je još za života bio štovan diljem svijeta kao veliki svetac-mučenik!!! Bože, Bože, kad će više taj smak svijeta?

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.