Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vođa Mosta
Povratak na članak

Božo Petrov: Izbori su najpoštenija opcija

Potpredsjednik Sabora i član Predsjedništva HDZ-a Gordan Jandroković izjavio je danas kako imaju 79 potpisa da se izglasa nepovjerenje predsjedniku Sabora Boži Petrovu

Komentari 56

PR
prarvat
16:27 28.04.2017.

sretno! počeli ste dobar posao. ne znam zašto svi predbacuju pomoć agrokoru. pa tamo rade neki ljudi. mostovci su osudili marića bez ikakvih konkretnih podataka. sve neki dojam: pa to svi znaju bla bla bla "bivši glasač mosta"

VL
Avatar Borna Vitez
Borna Vitez
19:22 28.04.2017.

BOŽO P. je izgubio dodir sa stvarnošću !

VL
Avatar Bruno
Bruno
21:28 28.04.2017.

Most i poštenje ha ha.

VL
SD
sdpesticid
20:36 28.04.2017.

taman smo se malo konsolidirali što se tiče ekonomije i eto ga opet.

VL
KO
kocegaznat
16:37 28.04.2017.

Lijevi biraci, sad brojite tko je jurio dati glas za ovaj manevar.

VL
KO
kocegaznat
16:35 28.04.2017.

Pa nije sabor iznad vlastitih pravila i poslovnika

VL
Avatar TAJSAM
TAJSAM
19:13 28.04.2017.

Baš sam sretan kao malo dijete, kad se sjetim što ste glumili i tražili da budete glavne marionete u vladi. Dosta je vaše glume i početak ozbiljnog rada na dobro cijele Hrvatske. Pozdrav dobrim ljudima

VL
Avatar firebird
firebird
19:01 28.04.2017.

Mosta je dosta.

VL
Avatar Mister No
Mister No
08:54 29.04.2017.

Da se gosp. Petrova pita izbori bi bili svaka 3 mjeseca. Nema veze koliko to košta bitno da se lova vrti. Uporno glumi neku moralnu vertikalu, a spreman je koalirati i sa crnim vragom samo da se dokopa fotelje. U najmanju ruku je glupo tvrditi da su svi drugi pokvareni i žele loše državi i plasirati kojekave neprovjerene informacije u svrhu dokazivanja vlastitiog poštenja, a onda kako Bog da. Proizivanje ministra Marića bez konkretnih dokaza mu je velika pogreška...i obila mu se o glavu

VL
KG
kg
20:49 28.04.2017.

Božo uništavaš li Agrokor kao kompenzaciju svojim Austrijskim poslodavcima iz Afere grizli? Božo znaš li da se privatna imovina ne može nacionalizirati? Ako je dojava anonimna zašto je Božo toliko siguran u nju? Božo traži od ministra da krši zakon i naredi poreznoj gdje da vrši kontrole i smjenjuje ministra jer nije kršio zakon?

VL
NE
nevjerujženikojalaže
19:27 28.04.2017.

meni ovaj most stvarno nije jasan a čini se da ni sebi nisu jasni. hajde da su protiv ministra marića podnijeli nekakvu kaznenu ili prekršajnu prijavu ali ovakva hajka za ''visoko podignutu moralnu ljestvicu'' kod mosta, koja vrijedi za sve osim za njih, jednostavno ne ide i ispadaju obični remetilački faktor pored ovakvog hdz-a ali i sdp-a sa svojim satelitima. uopće nisu na zemlji a ne zna se niti što hoće uopće.

VL
VI
Vicencojozic
11:03 29.04.2017.

Psihijatri u politici: Karadžić, Rašković, Stanimirović, PETROV! Medice, cura te ipsum, doktore liječi sam sebe.

VL
BE
blaz.elrat
13:04 29.04.2017.

Božo Petrov bi nove izbore,pa da opet ruši vladu za godinu dana.To si mi jednostavno ne možemo dozvoliti.

VL
FR
franjo
19:05 28.04.2017.

Smirite strasti

VL
DU
Deleted user
17:57 28.04.2017.

Kako ce Maric znati sto mu se dogadja u Ministarstvu ako nije znao sto se dogadja u Agrokoru?

VL
GE
generacija57
19:01 28.04.2017.

Nikad,ali baš nikad ,u Hrvatskoj neće biti dobro,jer nesloga vlada kao da nismo isti narod.Volim svoju zemlju,ali da nemam 60 godina,otišao bih istog trena,jer tu nema života za poštene ljude.Sve samo klimavci,bez želje da promijene nešto na bolje,svojim radom,a ne da sišu Hrvatsku kravu muzaru.

VL
DA
damascus
14:48 29.04.2017.

Javio se i poštenjačina "Podoljnjak" zapravo običan mutikaša i prevarant, čija je žena zahvaljujući njemu dobila od grada Varaždina zemljište u poslovnoj zoni pod iznimno povoljnim uvjetima s obvezom da ga u određenom roku privede poslovnoj svrsi. Naravno da too nije učinila (to Podoljnakovima i nije bilo u planu), već je po isteku roka, kada je morala vratiti gradu zemljište zbog toga, isto preprodala i prihodovala silan nezakoniti novac i stavila u obiteljsku kasu. Evo MOST-ovoga puta do novca, a Podoljknak im je jedan od korifeja. A da se počne pričati o Bulju -Mulju i njegovim novčanim marifetlucima na račun države,ili dr. Strenja Linić -kredit i stan na račun države za sina, pa Petrovljevi kumovi, kredit za osmoročlanu obitelj iz portfelja države pod beneficiranim uvjetima, i.t.d. Kuda bi nas to dovelo. da nacija počini kolektivno samoubojstvo sa takvim spasiteljima.

VL
MA
marrkorrrr
18:39 29.04.2017.

Kada se netko ponaša pokvareno, onda, hvala Bogu, obično ovako prolazi.Zasluženo.

VL
LI
livoguza2
18:30 29.04.2017.

Je! Izbori su najbolja, a Most najgora opcija. Čini se da će Božo uskoro postati pacijent. Čovjek se izgubio u prostoru i vremenu. Djeluje u skladu s komunističkim zakonodavstvom. Nego, zašto je zubar Kovačić ponudio ostavku Premijeru kada Premijer ne može bez Božina potpisa razriješiti ministre?

VL
KG
kg
20:41 28.04.2017.

Nema smisla objektivno dobrog ministra smjenjivati na temelju selo priča dokaza. Zašto nije dopuštena obrana ministru? Zašto je njegova smjena nužna baš sada? Koji ministar je oprostio dug agrokoru? Za vrijeme čije vlade je agrokor dizao kredite koji su mu postali omča oko vrata? Imate li vi kakve podatke o tome? Ili je Božo tako božanstven da se vjeruje svemu što on kaže? Ili su vam izvor mediji koji su objavili pa povukli vijest da je agrokor dužan državi i da je digao kredit 3 tjedna prije preuzmanja od strane izvanredne uprave kako bi taj kredit vratio? Možete li mi reći postoji li povezanost izjava Bože Petrova kako Agrokor treba uništiti veze s istovremenom blokadom agrokora od strane glavnog financijera MOST-a? Vjerujete Boži Petrovu i nakon što nas njegovo "čuvanje nacionalnih interesa" košta nekoliko milijardi samo na račun presude u slučaju ina mol? Vjerujete da arbitražnom sudu nešto znači postupak Sanaderu u RH, a u isto vrijeme presuda Mađarskih sudova u istom slučaju ne? Kako bi vam izgledalo da sutra vas neki lokalni moćnik za nešto optuži i razjarena rulja ga podrži? Jeste li razmišljali ikada o tome?

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.