Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREDSJEDNIK SABORA

Jandroković se zahvalio medicinskom osoblju i pozvao na odgovorno ponašanje

Zagreb: Nastavljena sjednica Sabora Izvješćem o radu pravobraniteljice za djecu
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/2
24.10.2020.
u 21:09

U Hrvatskoj je danas potvrđeno 2242 nova slučaja zaraze, a umrlo je 16 osoba

Predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković u subotu, kada je u Hrvatskoj zabilježen rekordan broj zaraženih koronavirusom, na Facebooku je zahvalio doktorima, medicinskim sestrama, zdravstvenom i tehničkom osoblju na svemu što čine.

"U danu kada imamo najveći broj zaraženih od Covid-19 puna podrška i zahvala doktorima, medicinskim sestrama, zdravstvenom i tehničkom osoblju na svemu što čine. #Motiviraj druge na odgovorno ponašanje", napisao je Jandroković na svom Facebook profilu.

 

U Hrvatskoj je danas potvrđeno 2242 nova slučaja zaraze, a umrlo je 16 osoba čime je po prvi puta prijeđena brojka od dvije tisuće zaraženih u jednom danu.

VIDEO: Jedan dan u KB Dubrava - bolnici prenamijenjenoj u COVID centar

Komentara 4

DU
Deleted user
21:43 24.10.2020.

Iz Hrvatske je otišlo skoro 400.000 ljudi iz ekonomskih razloga ako toliko umre od korone onda smo gotovi ?

VI
vidum
21:23 24.10.2020.

Nije mi jasno kako se on mogao zaraziti, kad masku i ne skida. Postoje li i neke druge mogućnosti prenošenja virusa?

NA
namome
07:31 25.10.2020.

nekakaj jandr.... dr. Djikic je rekao virus nie smrtonosan ali je opasan. A koi nie pa i grip je opasan ako se nesuzbije na vreme. Tako da sirenje lazi u vezi virusa vise neprolazi. Narod mozda je uplasen ali nie glup i vidi da je sve ovo farsa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije