Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRIZNA SITUACIJA
Povratak na članak

Jandroković o Kovačevoj kandidaturi: Ljudi često loše procjenjuju vlastite kvalitete

Bivši HDZ-ov ministar vanjskih Kovač sinoć je u RTL-u Danas najavio kandidaturu za šefa te stranke.

Komentari 7

BO
Bojance
19:34 12.09.2019.

I vi mediji nemate pametnijih pitanja i tema od pupovca i povjerenstva, uvijek isto!!

VL
JA
jackiechan3
19:32 12.09.2019.

los tajming kovaca, nitko nije ni skuzio da se kandidirao, trebao je cekati da prodju predsjednicki izbori

VL
LI
lipica
19:56 12.09.2019.

Zasto se Jandro boji pluralizma? Zar jedan kandidat nije odlika komunizma?

VL
TE
tegovdizac
19:38 12.09.2019.

Mislim da će biti više kandidata na izborima za predsjednika u HDZ-u od Kovača i Plenkovića, ali trenutno su zanimljiviji, a i skoriji, izbori za predsjednika države. Pobjeda Kolinde dodatno će učvrstiti Plenkovića, još od Franje Tuđmana HDZ nije imao sve 3 ključne funkcije u državi u svojim rukama.

VL
DU
Deleted user
19:49 12.09.2019.

Tja, kaj se more. Za koji mjesec saborskočelni gospo'n Jandroković Gogo zvani Njonjo pjevat će sasvim drugačiju pjesmu. Uzdizat će Kovač dr. Mireka u nebesa, ali tek kad osjeti da je njegova banskodvorsaka ekscelencija Andrjuša P. posve zreo za povijesnuu ropotarnicu. Nije gospo'n Njonjo ipak naivni pijevac pa da prerano kukurikne i ostane bez glave, nego lukavi lisac premazan svim mastima koji će i pri Kovač dr. Mireku pokušati omastiti brkove (i bradu).

VL
DU
Deleted user
22:48 12.09.2019.

Sasvim nebitan članak. Netko se prijavio za predsjednika. Bit će ih još kada za to dođe vrijeme, pa što? Daleko su izbori.

VL
DU
Deleted user
17:18 13.09.2019.

To je onaj Miro Kovač, koji je u Bruxellesu prije 2 godine uživo u Dnevniku 2 HRT - a, izjavio da: "Hrvatska nikad neće dozvoliti Srbiji potpis 23. poglavlja za pristup €U", a Srbija ga dva sata prije toga potpisala.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.