Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zoupotreba institucija
Povratak na članak

Jandroković o Brkiću: Nemam dovoljno informacija, razgovarat ćemo kad dođe vrijeme

Jandroković je odbacio tvrdnje o korištenju institucija za unutarstranačke obračune te naveo da se s Brkićem još nije čuo, ali da će razgovarati kad dođe vrijeme.

Komentari 1

DU
Deleted user
13:42 16.04.2019.

Ne interesira me da li je Vasilije kriv ili ne već me interesira zbog čega i zašto hadezeovci primaju plaće , pogotovo vladajuća vrhuška ??? Ako pitate Plenkovića pa naniže o kriminalu i onima koje se tereti za kriminal od strane hadezeovaca , odgovor je uvijek isti : nisam čitao , nije mi poznato , moram se upoznati sa materijom, reći ću vam čim se upoznam,.....i tako u nedogled dok Hrvatska tone i tone.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.