Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREDSJEDNIK SABORA
Povratak na članak

Jandroković: Čestitam svim građanima 30. obljetnicu međunarodnog priznanja naše domovine

"­­­U 30 godina od međunarodnog priznanja Hrvatska je ostvarila strateške ciljeve članstva u EU i NATO-u i krenula u ostvarenje novih prioriteta - ulazak u Schengen i eurozonu te OECD", poručio je predsjednik Hrvatskog sabora

Komentari 6

GO
goran2hr
11:54 15.01.2022.

Kako mu nije neugodno?! Njegov doprinos osamostaljenju Hrvatske jednak je nuli. Kao i njegovom šefu stranke. I sada eto, on ima nešto za reći?!

VL
DU
Deleted user
10:55 15.01.2022.

Korisnije bi bilo da je prdnuo, barem bi ovi oko njega saznali da nemaju koronu!

VL
Avatar EU-JOHN
EU-JOHN
10:37 15.01.2022.

Jandroković: Čestitam svim građanima 30. obljetnicu međunarodnog priznanja naše domovine i to još posebno onim sposobnim i vrijednim pravim hrvatima koji su se spasili i uspješno pobjegli za Irsku i Njemačku.

VL
AN
ante411
12:57 15.01.2022.

Bravo, nakon 30 godina zaslužuješ trenutno umirovljenje.

VL
DU
Deleted user
10:33 15.01.2022.

Aktivni sam učesnik u stvaranju države Hrvatske i ponosim se time.Već trideset godina od samog početka svjedočimo interesnim skupinama koji su sistemacki osiromašivali Hrvatsku prisvajajuči društveno i prodavajući svojim sudruzima u stranci i familiji sve po jednu kunu,Okružili su see stranačkim braniteljima a županijama su pozapošljavali svoje ljude i tako stvorili glasačku mašineriju.Hrvatska je sve samo ne demokratska gdje prevladava jednakost ,pravo i pravda.Izgradili smo državu gde vladaju podobni a ne sposobni a ostali koji nisu porodično i stranački povezani moraju odlaziti u Evropu trbuhom za kruhom.Sve je identično sedamdesetima gdje su politički nepodobni morali u tuđinu a posao su dobijali podobni.Jedina je razlika što su se pečalbari vračali u mirovini a danas cijele porodice odlaze.Činjenica je da smo danas raslojeni više nego za komunizma a da je fabriciranje sirotinje pravilo a ne slučajnost.Nesposobnost vladajučih političara dovela nas je na dno EU gdje nismo sposobni uzeti čak i gotovo.Čestitku smatram licemjernom jer su stvorili od večine građana sirotinju a fale se nekim tamo pokazateljima koji građanima ne znače ništa.Imam osječaj da smo postali drugorazredna članica EU sa statusom nekakve polukolonije gdje bogati plasiraju sve što im prolazi rok trajanja.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.