Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUMNJIV ZBOG REŽIJE
Povratak na članak

James Cameron: da su mene poslušali...

Slavni redatelj tvrdi da bi curenje nafte u Meksičkom zaljevu bilo zaustavljeno ranije da su poslušali njegov prijedlog, istovjetan primijenjenom rješenju. No, njegov elaborat nisu uzimali ozbiljno zato što je on hollywoodski redatelj.

Komentari 2

VE
veky
23:36 12.08.2010.

Sada će barem snimiti novi film na tu temu.:)

VL
OB
-obrisani-
18:01 15.08.2010.

Zar još Američkom narodu nije jasno da je nafta namjerno puštana. Namjerno masoni pomoću organizacije \"HARP\" zagađuju avionima zrak iznad Amerike da bi narod obolio. Ta ista organizacija ima stroj kojim uspješno izaziva potrese gdje požele soničnim valovima, ta ista organizacija ima stroj kojim zagrijavaju ionosferu te uspjevaju navući sušna razdoblja i požare na određena područja i pretjerane kiše i padaline na druga područja koja tada trpe poplave...uguglaj :-IME BOŽJE, ILI IME ZVIJERI, ČIP...pa zarolaj do sredine da vidiš uz nano čipove kojima će i već čipiraju ljude otrovima i ove užase rade.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.