Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pljuska

Jakšić nije dopustio da Bernardić drži govor u Koprivnici

Davor Bernardić
Foto: Filip Kos/PIXSELL
07.11.2018.
u 10:10

Do gradonačelnika je sjedio S. Hajdaš Dončić, a Jakšić je odbio biti uz Bernardića dok je davao izjavu za medije

Predsjednik SDP-a boravio je u ponedjeljak u Koprivnici u povodu Dana grada, a kako se čuje od sudionika proslave, nije baš osobito lijepo dočekan od svog domaćina, SDP-ova gradonačelnika Koprivnice Mišela Jakšića.

Naime, Bernardić je navodno htio održati govor na proslavi Dana grada, ali mu nije dozvoljeno, a u pozdravnom govoru voditelj ga nije ni spomenuo pa je to poslije u svom govoru morao “ispraviti” šef Gradskog vijeća. Zanimljivo je i da Bernardić nije sjedio do gradonačelnika Jakšića, već suspendirani član vodstva stranke Siniša Hajdaš Dončić, a Jakšić se odbio pojaviti uz Bernardića i nakon svečane proslave Dana grada na izjavi za medije na kojoj je potom Bernardić “napao” upravo Jakšića.

Na pitanje kako komentira činjenicu da je upravo Jakšić kazao da kao šef SDP-a nije iskoristio nijednu prijelomnu točku da potakne rast SDP-a, Bernardić je kazao kako se nada da “ljudi koji su nezadovoljni i koji ruše neće otići na koji način Bandiću ili HDZ-u”.

Gradonačelnik Koprivnice Mišel Jakšić kaže kako u svemu što se dogodilo nije bilo nikakve namjere da se zaobilazi šefa SDP-a, već da je on jednostavno prekasno potvrdio svoj dolazak na proslavu Dana grada.

Zbog toga je, dodaje, bilo kasno da ga se ubaci da govori. Jakšić ne vidi nikakav problem ni u rasporedu sjedenja. Siniša Hajdaš Dončić je potpredsjendik Sabora i kao takav sjedio je u prvom redu do gradonačelnika.

– Dan grada nije stranačko okupljanje. Ne vidim tu nikakvih problema – zaključuje Jakšić.

Komentara 12

DU
Deleted user
10:16 07.11.2018.

Bernardicu izbaci ga iz stranke ...odmah ..stranka mu je dala sve....sada se pravi veci nego sto je...van s njim..

MI
Miki
10:44 07.11.2018.

Bero, trebao si pozdraviti sa smrt fašizmu, sloboda narodu.Možda ti zato nisu dali da govoriš.

Avatar rubinet
rubinet
10:30 07.11.2018.

Ovo je nenormalno.Nije dopustio govoriti Predsjedniku svoje stranke . Treba hitno očistiti i uljuditi taj SDP kako bi postao prava europska socijaldemokratska stranka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije