Naslovnica Vijesti Hrvatska

Jakšić nije dopustio da Bernardić drži govor u Koprivnici

Do gradonačelnika je sjedio S. Hajdaš Dončić, a Jakšić je odbio biti uz Bernardića dok je davao izjavu za medije
07. studenoga 2018. u 10:10 14 komentara 2496 prikaza
Davor Bernardić
Foto: Filip Kos/PIXSELL

Predsjednik SDP-a boravio je u ponedjeljak u Koprivnici u povodu Dana grada, a kako se čuje od sudionika proslave, nije baš osobito lijepo dočekan od svog domaćina, SDP-ova gradonačelnika Koprivnice Mišela Jakšića.

Davor Bernardić Zaštitnik i oponenti Drama SDP-ove 'Igre prijestolja': Stiže kraj socijaldemokracije

Naime, Bernardić je navodno htio održati govor na proslavi Dana grada, ali mu nije dozvoljeno, a u pozdravnom govoru voditelj ga nije ni spomenuo pa je to poslije u svom govoru morao “ispraviti” šef Gradskog vijeća. Zanimljivo je i da Bernardić nije sjedio do gradonačelnika Jakšića, već suspendirani član vodstva stranke Siniša Hajdaš Dončić, a Jakšić se odbio pojaviti uz Bernardića i nakon svečane proslave Dana grada na izjavi za medije na kojoj je potom Bernardić “napao” upravo Jakšića.

Na pitanje kako komentira činjenicu da je upravo Jakšić kazao da kao šef SDP-a nije iskoristio nijednu prijelomnu točku da potakne rast SDP-a, Bernardić je kazao kako se nada da “ljudi koji su nezadovoljni i koji ruše neće otići na koji način Bandiću ili HDZ-u”.

Milanka Opačić Krenula je s Peščenice Tko je Milanka Opačić: 1991. godine došla je u SDP kada su iz njega svi bježali

Gradonačelnik Koprivnice Mišel Jakšić kaže kako u svemu što se dogodilo nije bilo nikakve namjere da se zaobilazi šefa SDP-a, već da je on jednostavno prekasno potvrdio svoj dolazak na proslavu Dana grada.

Zbog toga je, dodaje, bilo kasno da ga se ubaci da govori. Jakšić ne vidi nikakav problem ni u rasporedu sjedenja. Siniša Hajdaš Dončić je potpredsjendik Sabora i kao takav sjedio je u prvom redu do gradonačelnika.

– Dan grada nije stranačko okupljanje. Ne vidim tu nikakvih problema – zaključuje Jakšić.

UMO Neuroscience
Neurofeedback
Zašto se sve više roditelja odlučuje za UMO igraonicu i što je to neurofeedback?

A1 izdvaja za Vas

 • Deleted user:

  Bernardicu izbaci ga iz stranke ...odmah ..stranka mu je dala sve....sada se pravi veci nego sto je...van s njim..

 • Miki:

  Bero, trebao si pozdraviti sa smrt fašizmu, sloboda narodu.Možda ti zato nisu dali da govoriš.

 • Avatar rubinet
  rubinet:

  Ovo je nenormalno.Nije dopustio govoriti Predsjedniku svoje stranke . Treba hitno očistiti i uljuditi taj SDP kako bi postao prava europska socijaldemokratska stranka.