Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Veličao Mussolinija
Povratak na članak

Jakovčić i Radoš složni: Tajani mora biti smijenjen

Tu časnu funkciju Tajani koristi da bi relativizirao fašističke ideje i ostavštinu Benita Mussolinija kao i sve ono što se događalo prije i za vrijeme Drugog svjetskog rata, kaže Jakovčić

Komentari 5

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
13:33 14.03.2019.

A 90 tih poticao masovno mjenjanje hrvataskih prezimena u talijanska dodajući na kraju umjesto " ć "- "ch" i dodijelujući im talijanske mirovine ?

VL
HR
Hrvatinic
13:30 14.03.2019.

Uci se sto znaci biti Talijan... Ivan jakovcic ce biti predsjednik parlamenta te utopije zvane eu.....hahahahaha

VL
RO
ronyday
16:00 14.03.2019.

Jako je važno što kažu bitange kao što su jakovčić i radoš Upravo IDS-ova gamad je godinma htjela Istru pripojiti Italiji i odcijepiti od Hrvatske.

VL
IV
IvanKapapulco
17:02 14.03.2019.

Halo Jakovcicu, Pa tvoji talijanski Fasisti su ti omogucili tvoju karijeru, to su tvoji poslodavci. Sto se dogodilo, nisi zadnji mjesec primio placu od tvojih fasistickih poslodavaca. Fuj perfidni Jugokomunjara. No pasaran.

VL
JU
junkerovkaputzapovlačenje
13:32 14.03.2019.

popustit će pred onim što kažete ti,sarnavka,teršelič i ekipa.kako da ne . vi ste samo ridikuli koje škegro i ekipa financiraju kako bi se zamaglio njihov lopovluk i politika koja ide za tim da se potjera narod,imovina uzme za kunu i preproda strancima. takvih likova nema ni u jednoj jedinoj zemlji,samo kod nas.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.