Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jakovčić:
Povratak na članak

Jakovčić: Premijer mi se ne javlja, ali će mi prvi čestitati na izboru

Zalagat će se, kaže, za opće nacionalne interese, ali i za čisti zrak u Slavonskom Brodu i za interese hrvatskih ribara.

Komentari 1

LI
Livi
12:48 26.03.2013.

Kakvi su neki ljudi ludi, mogli bi i glasovati za njih. Kako vidimo sve pametnije od pametnijeg pocevsi od Milanovica, Cacica, Jakovcica i Hrelje koji se negdje izgubio nakon izbora. Koju li su njemu cuculu dali da on ne vristi za boljim mjestom! Valjda ima u Hrvatskoj vise penzionera nego sto ima hns-ovaca. Kako to oni nisu dobili vise polozaja nego hns-ovci.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.