Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KUKURIKU KOALICIJA
Povratak na članak

Jakovčić: Hrvatska je uz Grčku najcentraliziranija u Europi

Uz Jakovčića kao domaćina, u Labin su stigli Zoran Milanović, Radomir Čačić, Milanka Opačić, Zlatko Komadina, Damir Kajin i još nekoliko visokopozicioniranih članova IDS-a, SDP-a i HNS-a.

Komentari 35

KO
kompa
17:51 14.03.2010.

\"Prosvjednici i političari nisu kontaktirali, jer su prosvjednici samo mirno stajali i tako dali do znanja što ih muči\" sigurno je Čačić stigao s autom pa se ustrašili !!!.

VL
DO
doktorica
21:53 14.03.2010.

Onih koji bi nešto zaista pokrenuli nema,a ovi ne znaju nego samo kritizirati vlast i još su kao \"funkcioneri\" odlično plaćeni a imat će i privilegiranu mirovinu i briga ih.

VL
OB
-obrisani-
22:55 14.03.2010.

Istina je da je Hrvatska centralizirana ali time mi necete kupit glas. Volija bi da svaki Hrvat upali auto i vozi se po Slavoniji Dalm.zagori itd da vidi kojeg jada ima Ali ponavljam vama nije do decentralizacije vama je do vlasti

VL
Avatar Vladimir1204
Vladimir1204
12:04 14.03.2010.

A sta ces comentirati clanak koji vec 2 dana nije promjenjen. Jesu li to novine ili starine.

VL
OB
-obrisani-
12:53 14.03.2010.

Kad citate ova imena nezna se tko je gori od goreg,sramota je da se pojavljuju u medijama

VL
OB
-obrisani-
14:00 14.03.2010.

Jakovčiću rastu ..cice. Još malo pa će biti Ivan-ka. Kaj to meni treba?Dobro se naručaš,a onda malo odmora, čitaš po malo,a onda te lupi ovakva slika. U kaj se taj pretvara.? Sad idem bljuvati.

VL
BO
bonsai
15:19 14.03.2010.

abendblatt, ne baljezgaj gluposti u prazno tamo sa nekoga brda , ako nešto želimo onda je to financijiska autonomija , znači manje novaca zagrebu a više istri , zašto bi davali milijarde kuna poreza (čiste love) zagrebu a onda daa nam on vrača pišljive milijune od kojih ne možemo ni ono najosnovnije održavati , kao što su ceste ,škole i vrtiče ? to ne misli samo jakovčić nego i istrijani , od jakovčićevih obečanja nam je puna kapa , mi ga ustvari ni ne volimo jer je upravo on pokrao istru ali to ne umanjuje naše zelje za novčanom autonomijom .

VL
Avatar LaMer
LaMer
15:15 14.03.2010.

Koalicija ovih jebivetri bi se trebala zvati KUKULELE jer u svima njima čući mali Srbin i Orjunaš ! Sve je to bagra izdajnička i protuhrvatska , ali ako zatreba braćo Hrvati spustit će se opet gusta magla !

VL
OB
-obrisani-
15:16 14.03.2010.

Drug Jakovčić je postao veliki geometar. Istru je dobro isparcelirao, prodao.E, sad samo ,da još malo opaše, no potrebno mu je da opasani dio nazove regija.Kain mu nosi \"mesban\". No treba im reći da je za mjerenje prostorija u Remetincu, dovoljan i stolarski drveni od 1 metra. Neka vide gdje je završio veliki geometar Zagorec.

VL
OB
-obrisani-
15:24 14.03.2010.

ma svi oni kukrikaju za svoje-dupe i fotelje,...a $oldi nima niti cé biti do 2020.,...(a oni (kao) \"delaju za Narod\",, i maju zagarantirane najvecé placé)

VL
JA
jankoprekobrda
15:27 14.03.2010.

Hrvatsku je su 20-tom stoljecu zahvatile dvije nepogode razornije od najrazornije elementarne nepogode 1. nepogoda je Paveliceva NDH 2. nepogoda je HDZ Ne tvrdim da je SDP sa Zoranom Milanovicem na celu bolja opcija, ista ako ne i gora od HDZ.

VL
Avatar LaMer
LaMer
15:36 14.03.2010.

Hrvatsku je u 20 stoljeću pogodila samo jedna sudbonosna tragedija , 1914 kada je srpski terorista ubio našeg prijestolonasljednika Ferdinanda, te PROKLETA 1918 godine kada je stvorena , uz pomoč Engleske i Francuske , takozvana Jugo(Srbo)slavija kojom su Srbi po prvi puta prešli svojom vlašču Dunav i Drinu te OKUPIRALI Sloveniju , Hrvatsku , Bosnu , Vojvodinu , Crnu Goru a 2 godine prije toga i Kosovo i Makedoniju .Osim Vojvodine , sve ostale zemlje uspjele su se osloboditi srpskog jarma u 4 rata oslobodilačka rata vođena 90-tih godina . To su povijesne činjenice jer stvaranje takozvane Jugoslavije nije želio nitko osim Srba na tim prostorima ! A Jugoslavija je stvorena isključivo silom i željom Engleske i Francuske da spriječe buduči germanski tj. njemački utjecaj na Balkanu, a NE ŽELJOM TIH NESPRSKIH NARODA . Poslije je ta tamnica naroda zvana Jugoslavija bila poprište obostranih klanja j zločina koji su prestali tek 1995 godine kad su Srbi najureni TAMO DALEKO u Užu Srbiju !Južnoslavenska misao o ujedinjenu je NAJVEČA PREVARA u povijesti na ovim prostorima , a SVE OSTALE STRAHOTE SU NJENA POSLJEDICA !

VL
MI
misterija
15:42 14.03.2010.

jankoprekobrda, Tebe treba JANKOPREKODRINE. Nepogoda za Hrvatsku su takvi kao ti.

VL
OB
-obrisani-
15:44 14.03.2010.

E da ste bili pametni pa prihvatili RSK sad bi ste umesto centralizovane bili federalna i visoko decentralizovana država, sa dva službena jezika i dva pisma, a ovako...\"Tri put\' meri, jednom seci\"..

VL
KO
kompa
15:56 14.03.2010.

e Magic da ste bili pametni pa gorivo utroseno u traktorijadu potrosili u poljoprivredi i nesto zaradili

VL
BA
bakota
16:17 14.03.2010.

ma pogledajte ove udbase ....gladovi ali ne u stumigu (ocima) bas su kuku ri u ku.... sve u remetinac samo im fali mali Stevica a KAJIN CE VIKATI SVI ZAMNOM (MIRKO I SLAVKO)

VL
RO
roko511
17:23 14.03.2010.

La Mer -čitajući tvoj komentar dobio sam dojam da imaš kompleks manje vrednosti kad se spominju srbi. zaradi takovih kao ti je situacija u bivšim republikama Yuge teška. na vlasti mafija ,korupcije , ubistva , revanšizmi , pljačke ,ubistva , , revanšizmi , pljačke ,ubistva , droga ,prostitucija ,nezaposlenost ,štrajkovi i da više nenabrajam. Nisam mlad i živio sam i u Yugi iako ne super ali izuzetno zdravo u svim pogledima,neznajući da postoje sve te nabrojane nedaće.Žao mi je da Ferdinanda zoveš našim , vjerojatno ti je ime Fric ali Adolf, pa ako je tvoj idi u austriju . i ne govori da Yugu nije nitko želio osim srba ,želili su je svi jer drugačije nisu mogli obstati ,ni sada nam se nepiše dobro mi smo još malo sa grcima pod ruku .želim ti reći da Yuga za mene nije bila nikada tamnica ,nemaš pravo da u ime svih hrvata namećeš svoje mišljenje ,i ja sam hrvat ali sada nisam zadovoljan. i još nešto srbi nisu najureni , pun im je k.... viš naših pljački svakih toliko godina ,i neće se vratiti ,a ti razmišljaj ko nam se naseljava na te prostore ,mislim da ti neće samo tako otići.

VL
BT
biracko-tijelo
17:33 14.03.2010.

Pa ljudi, Hrvatska je danas decentralizirana kao nijedna druga zemlja u svijetu. Teritorij joj je podjeljen u 4 drzave, a nitko ne zna gdje je centar.

VL
BA
baća45
17:33 14.03.2010.

Nažalost ne vidim stranke ni pojedince koji su ih sposobni pobjediti na izborima, jer je sposobnost oporbe u cjelini je više nego upitna, poglavito jer je vode ljudi upitnog morala koji su izgradili infrastrukturu unutar svojih stranaka da ih je gotovo nemoguće smijeniti, a sami su narcisoidni i nedovoljno pametni i pošteni da propuste pametne i poštene ljude ispred sebe. Milanović, Bandić, Pančić, Ljuština i drugi SDP-ovci su izgurali pametnije od seber (Ljubo Jurčić, Gavran idr.) i uz to su bili toliko glupi i narcisoidni da su radije dozvolili raskol u SDP-u i gubitak vlasti u Zagrebu nego da zajedno razmišljaju o budućim izborima, tj. programima i ljudima koji će ih moći provesti nakon eventualnog preuzimanja vlasti, a sada očekuju da im narod da povjerenje da vode državu ??????? Jakovčić je toliko \'\'demokratizirao\'\' (privatizirao) IDS da uopće nema protukandidata za predsjednika stranke ---a jedini program mu je \'\'regionalizacija\'\' tj. preuzimanje potpune kontrole nad financijama i drugim bogatstvima u Istri ????? HNS u kojem narcis Čačić lupeta i komentira sve i svašta i glumi najpametnijeg Hrvata, a ništa manje narcisoidna V. Pusić koja \'\'hoće biti predsjednica\'\', a kako nije uspjela to ona bi sada bila premijerka - program i djelovanje im je svedeno na Međimurje a protiv svih projekata su koji idu u pravcu razvoja Slavonije, Moslavine i drugih nekad najbogatijih krajeva. Ukratko izlizane narcisoidne \'\'face\'\' kojima narod sigurno neće dati državu na upravljanje moraju izaći iz prvih redova političke scene i pustiti mlađe i manje \'\'ljigave\'\' ljude koji uz dobre programe i bez \'\'putra na glavi\'\' mogu pridobiti simpatije javnosti i pobijediti i ovako traljav HDZ.

VL
M2
meri_22
19:20 14.03.2010.

Daj bože da postoji netko tko bi mogao dati suvisli savjet . Ovi sigurno ne mogu, nego samo \"kukuricu\".

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.