Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jakovčić o korupciji

Jakovčić: Borba s korupcijom prošla je kroz Učku prema HDZ-u

\'obzor - 16.9.2010. porec - ivan jakovcic, zupan istarski photo: sasa miljevic/PIXSELL\'
Arhivska fotografija
06.10.2011.
u 16:01

Jakovčić je rekao da je IDS godinama upozoravao na korumpiranost HDZ-a, što se, kazao je, na kraju pokazalo točnim.

PULA – Borba protiv korupcije odavno je prošla kroz tunel Učku, ali u suprotnom smjeru, i na sreću, zatvorila pola HDZ-a, komentirao je danas u Puli predsjednik IDS-a Ivan Jakovčić nedavnu izjavu premijerke Jadranke Kosor “kako borba protiv korupcije mora proći kroz tunel Učku”. Jakovčić dodaje da je IDS godinama upozoravao na korumpiranost HDZ-a što se, kazao je, na kraju pokazalo točnim.

– Ako je ta izjava usmjerena k onom što bi trebala učiniti, onda tu izjavu pozdravljam, a to je da počisti vlastitu korumpiranu ekipu i da korupciju među tajnim koalicijskim partnerima s kojima, naravno, dijele korupciju jer je to gotovo sastavni dio njihova života – bio je oštar Jakovčić. Naglasio je da se IDS uspješno bori protiv korupcije već 20 godina.

– Mi smo stranka koja može pogledati svakoga u oči. Korupcije u IDS-ovim redovima nema – poručio je Jakovčić i najavio kako će njegova stranka još odlučnije i čvršće činiti sve da se korupcija u društvu iskorijeni.

– Poznato je da je IDS stranka koja ima “poseban” tretman u Hrvatskoj. Drago mi je da se prati sve ono što radi Jakovčić, što rade drugi čelni ljudi IDS-a, da to prate najrazličitije službe, hrvatske i strane. Živim u realnom svijetu i svjestan sam tko prati sve ono što činimo – izjavio je Jakovčić. Nije poštedio ni predsjednika Ladonje Plinija Cuccurina.

– Farsa Ladonje farsa je demokracije s namještenim predizborima u kojima će se potrošiti više od 10 milijuna kuna. Isto je to činio HDZ nemilice trošeći ukradeni novac pokušavajući diskreditirati IDS na svim izborima. Ovi su izbori za hrvatski Parlament i uloga Ladonje praktički je beznačajna. Pokazalo se da Cuccurin podcjenjuje građane Istre govoreći o koaliciji IDS-a i HDZ-a – kazao je Jakovčić napominjući da se zapravo riječ o jednostavnoj stvari, a to je da se Cuccurin boji istine, baš kao i HDZ.

– Glas za IDS, to jest glas za Kukuriku koaliciju glas je za promjenu Hrvatske. Svaki glas za Ladonju nije samo glas bačen u vjetar, jer znamo da ne donosi promjene, već je to glas koji ide u prilog politici opstanka sadašnje vlasti u Hrvatskoj – zaključio je Jakovčić.

Komentara 5

DA
dardal
18:21 06.10.2011.

Je korumpiran je hDZ, još više Sdp, a ponajviše IDS, zato svi oni trebaju biti pometeni na slijedećim izborima. Za slobodnu, suverenu i samostalnu Hrvatsku! Savez za Hrvatsku

DU
Dudek
18:55 06.10.2011.

Jakovčić prič a o korupciji. Druže Jakvčiću otkud ti kapital koji ti sad posjeduješ? Kolika ti je mjesečna plaća? Koliko godina imš radnog staža? Ne smo da muljaš nego nisi iskren.

DU
Dudek
18:58 06.10.2011.

Istarski miliunaš priča o korupciji.Koliko imaš radnog staža? Koliko ti je mjesečna plaća\'? Nešto neštima sa tvojim kapitalom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije