Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 87
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SNAŽNA PROMJENA VREMENA

Jako nevrijeme pogodilo Split i okolicu: Vjetar rušio stabla, poplavljene ceste

Zbog obilne kiše u Splitu su poplavljene prometnice i nogostupi
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/3
05.06.2023.
u 11:05

Kako je bilo najavljeno, grmljavinski oblaci rano jutros zahvatili su područje sjevernog i srednjeg Jadrana. Jako grmljavinsko nevrijeme zabilježeno je na području srednjodalmatinskog akvatorija

Nevrijeme praćeno vjetrom, grmljavinom i kišom pogodilo je rano jutros oko 6 sati Split i okolicu. U Radićevoj ulici palo je stablo. Bez većih šteta i ugroza, stablo je spriječilo prolaz kroz vrata pa su pozvani vatrogasci koji osiguravaju komunikaciju, a ostale radnje prepustit će se Parkovima i nasadima Split, javljaju Zeleni Dalmacije, piše Dalmacija Danas.

VEZANI ČLANCI:

Stanari su zahvalni na brzoj intervenciji i nadamo se da neće biti većih šteta u gradu i okolici, otkrivaju Zeleni Dalmacije.

Kako je bilo najavljeno, grmljavinski oblaci rano jutros zahvatili su područje sjevernog i srednjeg Jadrana. Jako grmljavinsko nevrijeme zabilježeno je na području srednjodalmatinskog akvatorija. Velika količina oborina u kratkom vremenu izazvala je mjestimične bujice, pa su se neke prometnice našle pod vodom.

Video: Radnik Dumovca dvije zmije zatekao u ljubavnom klinču u jednom podrumu, romantiku nastavljaju u prirodi

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije