Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STOP
Povratak na članak

Jake policijske snage spriječile radničko zauzimanje Salonita

- Hoćemo li ući unutra?! Hajmo! - dovikivali su borbeno raspoloženi bivši radnici Salonita razljućeni prisustvom brojnih pripadnika temeljne i specijalne policije.

Komentari 14

OB
-obrisani-
11:06 07.07.2010.

@@@@ HIK A valjda ste sad svatili da \"redarstvo\" ne postoji radi vas i vaših interesa nego onih koji su pokrali i još budu, izmanipulirali i još budu, pretočili u svoje vlasništvo imovinu javnu i još budu, ....stoko sitnog zubauba zar ne svačaš da moraš učiti šta su \"mač i oganj\"

VL
OB
-obrisani-
13:17 07.07.2010.

Tuzno, tuzno. Covjek nosi transpatent zivio rad! To smo sve mi, nasi prijatelji, nase obitelji, nasa djeca. Zasto ljude tretiraju kao robove. Zasto im i na ovaj nacin pokazuju gdje im je mjesto u nasoj novoj demokraciji...bili su im dobrii dok su za njih glasali... Samo nek se ne zaboravi: \"batina ima dva kraja\".

VL
10
101lakeoswego
10:25 07.07.2010.

komunjare upropastile salonit, a danas ti iste komun jare salju djecu: kmeta, roba i slugu na vlastite oceve, ak se ne bunite i ne izadjete na ulice protiv tih komunjara, onda cmizdrite i sutite ili na banderu

VL
OB
-obrisani-
13:11 07.07.2010.

neka neka,volio bih da se to dogodi u svim tvornicama i mjestima..možda bi onda ljudi shvatili da je kriminal i lopovluk u vlasti hdz a de ne govorim u policiji....a do tada i dalje hvalite tu vlast i policiju,kamo lii sreče da vam svima glave došla koji podržavate tu gamad na vlasti i policiji...za drugo niti niste!!!!!!!!

VL
DU
dukenukem
11:00 07.07.2010.

Jesil ti prirodno glup ili vježbaš?

VL
DU
Deleted user
11:18 07.07.2010.

Policija se pretvara u Milicionere SFRJ ali nema problema narodni milicijoner će da zaštiti pljačkaše jer što bre u staše imaju tražiti u narodnoj firmi.

VL
OB
-obrisani-
11:21 07.07.2010.

@ dukenukem \"Jesil ti prirodno glup ili vježbaš? \" Vježba, evo je jučer popodne komentirao na forumu da mora na trening. :-)

VL
10
101lakeoswego
11:31 07.07.2010.

svantevid-hehehehehehehe japa je sigurno ponosan kaj hrani takvoga bika ka ti hehehehehehee

VL
MP
mpusiu0107
11:40 07.07.2010.

Ovo je čista komedija...........vlast i takvi tajkuni i prevaranti su i doveli Hrvatsku u stanje u kakvom se nalazi................kad se narod pobuni šalju muriju na njih........a opet na kraju sad kad su se našli i oni u govnima mole taj isti narod kojega su debelo opljačakali i slali palice na njih da budu domoljubi i da si srežu primanja kak bi nadopunili rupe u financijama koje su oni dugo kopali

VL
OB
-obrisani-
11:46 07.07.2010.

@ mpusiu0107 Dodaj na to da se radnici bune jer čišćenje izvodi tvrtka koja nema kvalifikacije ni dozvole za rad sa azbestom, pa ispada da se policija šalje na ljude koji se bune protiv kršenja zakona. Kod nas bi satiričari ostali bez posla, jer im političari čine preveliku konkurenciju.

VL
ŽI
živac
13:04 07.07.2010.

SRAMOTA ZA OVU DRŽAVU, da policija štiti lopove i ove kretene iz Sabora, iskreno se nadam da će cijela lijepa naša uskoro ustati na noge, sa vilama, letvama, bocama s benzinom, i nek se zna da, jao onome tko želi štiti nepravdu i lopovluk, makar i plačeno cijenom života!!!! Znam da će većina reći da to nije riješenje, i ja se s time slažem, ali DO KADA OVAKO!!!! USTANAK NAM NE GINE!!!

VL
ŽI
živac
13:08 07.07.2010.

A vidim, admin je u zadnje vrijeme puno zaposlen brisanjem komentara, pa šta brišeš komentare radnog naroda, koji ima pravo iznjeti svoje mišljenje, majmune administratorski, pusti nek se čitaju sva mišljenja!!!!

VL
ŽI
živac
14:10 07.07.2010.

I još nešto nevezano za članak!!! Da barem svim tim policajcima banka sjedne na stanove i imovinu koje su kupili na kredit, pa da i ti šupljoglavci shvate da su i oni u istim govnima, te da počnu batinati sveve te prevarante i lopove, TKO ĆE VAS ONDA ŠTITITI I ČUVATI, GUZIČARI IZ SABORA?????????????

VL
AP
ApoloniDafne
16:26 08.07.2010.

Radnici Republike Hrvatske jesu stvarni vlasnici tvornica, hotela, institucija, fakulteta, bolnica: sve ovo sagradili su njihovi očevi ili oni sami , njihovi sinovi. Oni ništa nasilno ne osvajaju , već samo traže ono što je njihovo natrag. Ova vijest je pretužna i strašna. Tužna je činjenica da je policija , koju plaća taj isti radnik , u službi krupnoga kapitala i plačkaša.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.