Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slobodna Hrvatska

Jajima gađali zgradu HDZ-a pa odvedeni u policiju: 'Kujundžiću, nećeš se sakriti iza Uljanika'

Slobodna Hrvatska
Foto: Slobodna Hrvatska
1/8
30.08.2018.
u 12:23

Svaki Hrvat mora doći ovo ovdje napraviti kad ide van jer ovo je ustanova koja mu je zagorčala život, rekao je supredsjednik stranke Damir Kristijan Rogina

Članovi stranke Slobodna Hrvatska jajima i rajčicama gađali su ulaz u zgradu u kojoj se nalazi središnjica HDZ-a, a događaj su prenosili uživo na Facebooku. Poslije su priopćili da se nalaze u 5. policijskoj postaji na Medvešćaku, gdje su odvedeni policijskim vozilom na saslušanje.

Ista stranka već je jajima gađala zgradu Ministarstva zdravstva nakon smrti Mattea Ružića zbog politike koju provodi ministar zdravstva Milan Kujundžić.

Članovi stranke u plavim majicama ovaj put rekli su kako su došli poslati vrlo jasnu poruku, prije svega ministru Kujundžiću.

– Nećeš se sakriti iza drugih tema, još uvijek mislimo na tebe. Nećeš se uspjeti sakriti ni iza Uljanika, a sigurno ne iza golih fotografija nekakvih starleta – poručio je aktivist Slobodne Hrvatske Ivan Pokupec u videu prije gađanja.

Zatim su poslali poruku premijeru Andreju Plenkoviću.

– Iduća je poruka za Plenkovića, nema tog briselskog lutka koji može spasiti Kujundžićevu fotelju – poručio je Pokupec.

– Ovo vam je za sve one moje prijatelje koji su iselili iz Hrvatske, za generaciju koju ste uništili i za sve one moje prijatelje koji drugi tjedan idu van. Svaki Hrvat mora doći ovo ovdje napraviti kad ide van jer ovo je ustanova koja mu je zagorčala život i istjerala ga iz domovine – rekao je supredsjednik stranke Damir Kristijan Rogina.

Današnju akciju posvetili su Barbari Kecman, 15-godišnjoj Puljanki čija majka, rekoše, mora moliti za terapiju za Crohnovu bolest, te Frani Lučiću, koji je preživio kornatsku tragediju koja se dogodila na današnji datum.

– Država koja ga je nazivala herojem ispostavila mu je račun od 250.000 kn za sudske troškove – rekao je Pokupec.

– Osamnaest dana prošlo je od smrti Mattea Ružića, njegovi roditelji još uvijek nisu dobili nijedan službeni dokument u vezi s njegovom smrti. Dobit će ga – rekao je Pokupec.

Drugi aktivist rekao je da nije istina da su prošli put pobjegli nakon akcije te da će sad sjediti i piti kavu sve do dolaska policije.

Pogledajte video kada su Ministarstvo zdravstva gađali jajima:

Komentara 101

Avatar Toni Broo
Toni Broo
13:31 30.08.2018.

Koji očaj partijskih medija i koje luzere oni promoviraju, pa to je nevjerojatno. DZS je jučer 29.08.2018. objavio vijest da je realan rast BDP-a u drugom tromjesečju 2018. iznosio + 2,9 %! Zašto vam to nije bilo za naslovnicu? A A da, pa za naslovnicu je samo ljevičarska demagogija, difamacije prema svima koji su jugo-ljevičarima trn u oku, ljevičarska propaganda, spinovi i bolesno ljevičarsko crnilo. Na žalost svih jugo-ljevičara, partijskih medija, dežurnih tragičara-katastrofičara i ostalih koji su u depresiji jer im SDP gubi i propada, a ljevica općenito propada, Hrvatska raste i ide naprijed! Proračuna za 2018. će opet kao i 2017. biti u suficitu, a i dodatno će pasti javni dug RH u odnosu na BDP. To vas boli najviše jugo-ljevičari i samo nastavite prodavati crnilo i mržnju te zagađujte vaše mozgove negativom, to najviše šteti vama samima, zato i propadate luzeri ljevičarski. Ljevičarima je danas nakon propalih revolucija, propale države juge, komunističkih blokova, utočište apatija, beznađe i depresija koju šire ovladanim javnim prostorom s cijem uništavanja društva koje je domoljubno i zdravo osvješteno. Nije vam lako luzeri.

GU
Gustirna
13:18 30.08.2018.

Pedercici namecu sa svojim medijima ponovno kujundjica da bi mi zaboravili kriminal njihovih crvenih bandita iz ids-sdp.u muljaniku i 3maju..

IJ
ijurin
13:30 30.08.2018.

Komunjare u ofenzivi!A, dobro dok gađaju jajima i dok ne pozovu Boška Buhu da bombe baca!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije