Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sabor
Povratak na članak

Jadranka Kosor nezadovoljna mlakim reakcijama na Šešelja, traži donošenje Deklaracije

Jučer je Šešelj javno obznanio da pretenzije nad Vukovarom nisu prestale, a nitko se od toga nije barem ogradio, dapače, Šešelj u Srbiji dobiva prostore za svoje skupove. Zato ću predložiti donošenje ove Deklaracije koja se ne tiče bilateralnih pitanja sa Srbijom, već sam počela konzultacije sa saborskim klubovima, rekla je Kosor

Komentari 13

Avatar plavusha_1984
plavusha_1984
13:32 19.11.2014.

Promijenite deklaraciju da ćete priječiti ulazak Srbije u EU sve dok se po njoj kreću ratni zločinci, dok se ne otkriju svi hrvatski grobovi, dok ne budu kažnjeni silovatelji, dok god veličaju ideju Velike Srbije, pišu i govore lažu o Hrvatskoj, iskrivljuju povijest i ne priznaju krivicu za rat, ne riješe granice na Dunavu (ima još dosta točaka koje se mogu dodati). I Kosorice dajte molim Vas pitajte kolegu Pupovca kako je ostao bez teksta na Šešeljeve govore i skupove (čudi me kako nije i sam otišao), a inače uvijek zna pričati o hrvatskim "zločinima", jer očito su Hrvati trebali Srbima cvijeće slati dok su oni nas pokušali maknuti s lica zemlje.

VL
Avatar kravata
kravata
17:01 19.11.2014.

Neke stvari se sa šešeljevom izjavom slažu, srbi hrvatski državljani bi se trebali javno distancirat i pokazat da su lojalni svojoj domovini. (ako je smatraju svojom) Možda bi došlo do uha onima koji su ga pustili da završi ples koji je počeo.

VL
ZM
Zmazar
09:12 20.11.2014.

kokoš je Srbiji dala prijevode o pristupnim pregovorima sa EU i time oštetila Hrvatsku za 8 miliona eura. na sud sa njom. i sada je ona velika hrvatica! fuj

VL
NA
narod1
14:43 19.11.2014.

Kosor je malo naivna ako misli da se takve stvari rješavaju deklaracijama. Međunarodna politika je gruba stvar, zapadu vjerojatno paše da Srbiju pogura u EU tako da je odvoji od Rusije i njenog utjecaja na Balkanu. Tako da ih slabo brigaju hrvatske deklaracije i prosvjedi. hrvatska treba sama naći svoju protutežu srpskim teritorijalnim pretenzijama. A to znači dosljedna, beskompromisna politika i prvenstveno JAKA vojska

VL
DU
Deleted user
14:46 19.11.2014.

šešelj priča što Srbi vole čuti.. oni su nacija koja slavi svoje poraze... bolesno ali eto...

VL
Avatar SarmaKarma
SarmaKarma
15:53 19.11.2014.

Kosor bolje da se pozabavi ustaskim skandiranjima na vasim tribinama i cirilicnim plocama u Vukovaru. Neka tim povodom potpise neku deklaraciju. Ovako - ona talambasa za koji minut paznje u medijima.

VL
ĆA
ćaćaća
20:31 19.11.2014.

i sve je to smislila sama drugarica jaca ?

VL
Avatar joe90
joe90
14:35 19.11.2014.

Evo bas malo prije je ivo nazvo voju na kavu da razgovaraju oh mars na jadran i da mu cestita dan oslobodenja vukovara.

VL
NV
novo vriijeme
23:07 19.11.2014.

Ova priučena pravnica će dej after jesterdej poslati deklaraciju u Hag . Nije li brže pričekati da se Šešelj ohladi

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.