Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tragedija
Povratak na članak

'Tražili smo helikopter za pirotehničara, ali je već bio zauzet drugim terenom'

Bio je teško ozlijeđen te smo ga htjeli uputiti na liječenje u Zagreb, kazala je ravnateljica bolnice u Ogulinu Jadranka Francetić

Komentari 4

Avatar gledatelj_zikine_dinastije
gledatelj_zikine_dinastije
09:17 15.09.2015.

zasto se ne kaze na kakvoj je helihopter bio intervenciji...sta je to bilo prioritetnije od mladog pirotehnicara koji se bori za zivot...zar devet milja kuna placamo helhopter samo za priobalje...to varga nije spomenuo...gdje je mi8 cini mi se da je opet fijasko u pitanju kad drzavni uhljebi vode ovakve poslove puno je pitanja pa gospodo odgovarajte...

VL
SC
sc0rpion
11:54 15.09.2015.

mora da je trebao prebaciti neku bakicu na mjerenje tlaka ili slično zato nema podatka na kojem je zadatku bio

VL
Avatar Pavel ic
Pavel ic
14:07 15.09.2015.

moro je pusicku odbacit negdje

VL
Avatar revelinicus
revelinicus
15:39 15.09.2015.

Rat nije završio sve dok još ljudi ginu od mina, sve dok se i posljednji nestali ne pronađe, dok se i posljednji stradali ne pokopa, sve dok se zlotvori slobodno šeću na slobodi, sbe dok neptijatelji ne zamole za oprost i ne plate ratnu štetu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.