Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
držat će se mjera štednje
Povratak na članak

Jacenjuk: Najveća katastrofa ovog stoljeća bilo bi uskrsnuće SSSR-a

Kazao je i da Ukrajina nikada neće priznati aneksiju Krima koju je opisao kao dio šireg Putinova plana kojim bi se ponovno nametnula kontrola nad državama koje su nekada bile u sklopu SSSR-a

Komentari 20

Avatar Dolar=0
Dolar=0
11:24 05.04.2014.

Sada će im Nemačka dati plina koje uvezu iz Rusije preko njih . Nemačka spremna da snabdeva Ukrajinu gasom. Nemačka kompanija RWE spremna je da snabdeva Ukrajinu gasom, ukoliko postignu dogovor sa ukrajinskom kompanijom Naftogas, prenosi agencija Unian.

VL
Avatar superhik74
superhik74
19:31 04.04.2014.

Nevjerojatno je kako zapadna propaganda daje prostora ovom pucistu koji je drzavnim udarom nelegalno preuzeo vlast, slicno tako su promovirali ratnog zlocinca generala Pinocea u Cile-u nakon vojnog udara 1973 godine. Koga briga sto ovaj pucista klepece, za dva mjesecaa nece vise glumiti da je premijer jer na izborima nema sanse.

VL
JT
j.togo
20:31 04.04.2014.

Zanimljiv je taj Nacista Jacenjuk koji ubija snajperima svoje vlastite ljude (vidi dokaz u njegovoj vlastitoj vladi - 4 ministra Svoboda partije...njihov poglavnik je uslikan kako pozdravlja Naci poadravom, zove na ubijanje Ruaza i Jevreja...itd).....a Hrvatska ga podržava. Jedini spaspas za normalne, miroljubive ljude je da Rusija pregazi te Naciste kao i u 2 svjetskom ratu....i da bude mir.

VL
AA
aabbcc
21:18 04.04.2014.

Jacenjuk:___ fantazira o milijardama i jos se nije ni jedna Zap. banka oglasila da je spremna uplatiti jedan dolar, jer nisu ludi da bacaju novac u prazno !!

VL
KI
Kissinger
08:26 05.04.2014.

jacenjuk,dajete mu preveć prostora u mom večernjaku.on se pita ka mara za onu stvar.

VL
RA
Rangostar
13:54 05.04.2014.

Zanimljivo kako vlada koja nikad nije bila izabrana od gradjana Ukrajine i koja je tu samo do maja dok se ne odrze novi demokratski izbori potpisa raznorazne ugovore zaduzi milijarde dolara koje ce neko morati da vraca godinama.

VL
Avatar superhik74
superhik74
19:45 04.04.2014.

Putin hoce okupirati Poljsku i otvoriti ponovno Auswitz, te klonirati i uskrsnuti Hitlera iz pepela kojeg je Crvena Armija pokupila na kraju drugog svjetskog rata. Osim toga radi i na uskrsnucu Staljina. Strasno. Buuu.... strasno.... ljudi morate se poceti bojati.. Strah je ono sto nas pucista clan scijentoloske sekte zeli. Buuu.... Brzo.... svi se prepadnite.

VL
DU
Deleted user
20:11 04.04.2014.

Najveća katastrofa ovog stoljeća je to što ta Europa u rukavicama podržava teroriste i ratne huškatore. Nitko ne razmišlja što će biti sutra kada se ti huškatori okrenu protiv te Europe.

VL
DU
Deleted user
14:07 05.04.2014.

Najveća katastrofa je SAD koji je pored svojih 800 (!!) vojnih baza u svijetu htio još prisvojiti i rusku vojnu bazu u Sevastopolju. Ali, ima još načina na koje se Jacenjuk može zahvaliti SAD-u, npr. tako što će dozvoliti CIA-i otvaranje tajnih zatvora u Ukrajini. Možda uspije i zaraditi još koji dolar. Navodno su Poljaci dobili 15 milijuna od CIA-e zato što su dozvolili svirepa mučenja na svom tlu. Ali, bitno da se demonizira današnja Rusija stalnim podsjećanjima na SSSR, gulage, itd. Da se čovjeku smuči od tolike licemjernosti. Propagandisti nikako da shvate da ne živimo više u doba prvih telefona, da se javnost ne može više manipulirati kao pred tamo nekih sedamdesetak godina.

VL
BB
brle brkić
08:35 06.04.2014.

a odakle je ovaj lik uskrsnuo da nije možda sa marsa.

VL
PL
@ploto@
14:04 05.04.2014.

Ne znam koga predstavlja ovaj židov - cionist Jatsenjuk,član mračne i opskurne scijentološke sekte,ali sigurno ne predstavlja ukrajinski narod.Njega je postavila CIA i Victoria Nuland u organiziranom puču,a nema veze sa ukrajinskim narodom,koji bi ga trebao što prije potjerati svojim sponzorima.

VL
Avatar noemy-no
noemy-no
20:14 04.04.2014.

Najveca katastrofa ovog stoljeca je upravo uskrsnuce vasih neonazi i takvih poput tebe. Interesantno da ih ni jedna EU desnica ne moze na oci gledati. Marine Le Pen je na Putinovoj starani, ostro optuzuje Evropsku uniju sta se petlja sa ovima, Nigel Farage isto, on ih smisliti ne moze ..ahahah... Talijanska Lega, nasi desnicari u CH pogotovo. Svi vriste skandalizirani. Strogo se distanciraju, lijevicari takodjer, samo im se Hrvatski desnicari dive, i to mala grupica, svega 4 macke...

VL
Avatar noemy-no
noemy-no
21:31 04.04.2014.

Njemacki gigant Siemens potpisao je miliardski ugovor s Gazpromom za tehnolosku opskrbu u izgradnji plinovoda "Juzni tok", koji ce, iz Bugarske i zaobilazeci Ukrajinu, donijeti još vise 'ruskiog plina EU! ... MOSCOW, April 4 (RIA Novosti) - ''Siemens to Providee Equipment for South Stream’s Offshore Leg'' .....Sta su ti njemacke sankcije. Merkelica ce nama namjestiti Amerikance, a ona ce lijepo trgovati s Rusijom za male pare. Danke Deutschland. A kad je budu pitali kako to, onda ce reci.. Ohhh, keine Ahnung, ne bi se shtel mijesati, ne mogu ja interferirati i zabraniti privatnim firmama s kim da posluju..Farabutica Merkelica.

VL
PL
@ploto@
14:05 05.04.2014.

Kada bude izabrana legalna ukrajinska vlada na demokratskim izborima,sve štetne ugovore,koje potpisuje sadašnja nelegitimna vlada,trebaju poništiti i staviti izvan zakona.

VL
ZA
zagrebHR
20:23 04.04.2014.

dok Amerika, Nato, EU, dižu medijsku histeriju i vrše pritisak da Rusija povuče vojnike s ukrajinske granice dotle Yatsenyuk, Turchynov,Parubiy, Koval, Tyahnybok u miru mobiliziraju ukrajinsku vojsku, uspostavljaju nacionalnu gardu, upisuju dobrovoljce u vojne jedinice, ukopavaju vojsku na granici s Rusijom, dovode tenkove, artiljeriju i VBR-ove na granicu, izvode vojne vježbe, operativci CIA, Blackwater zajedno sa ukrajinskim generalima prave vojni raspored prema granici s Rusijom i Krimom, ovo je za NATO izvanredna situacija da je jedna vojska uspostavila crtu fronte prema Rusiji i to u srcu Europe, sad je pitanje kako će Putin odgovorit, hoće li ostat hladnokrvan, ovo mu je najveći izazov dosad jer fronta više nije samo u brdima Afganistana ili predgrađu Damaska nego se prebacila na rusku granicu

VL
Avatar EI Indio
EI Indio
19:46 04.04.2014.

Ukrajinski premijer kazao je i da bi potpora MMF uz iznosu od 14 do 18 milijardi dolara u zamjenu za teške gospodarske reforme bila golemi korak naprijed, . . . . . . . . . . . . . . . . . :-))))))))))))))))))))))))))))

VL
HL
HV_LAKI102
19:05 05.04.2014.

Kako bi bilo super da se Ameri otjeraju sa EU teritorija,a na njihovo mjesto da dodu rusi,da ponovo ozivi pravoslavlje i njihova imperijalisticka politika.Pusti snovi NATO mrzitelja.Nato je toliko snazan da u roku mjesec dana i to konvencionalnim naoruzanjem moze razbiti ruse ko beba zvecku.Nije to njihov stil,naj jace im je oruzje dijalog, i to je odgovor zasto su tako veliki i mocni,clanice su im sve naj civiliziranije demokratije planete Erde.Uporaba sile im je na zadnjem mjestu pa ce tako biti i u slucaju ruske agresije na Krim.Mislim da ce na kraju dijalog i razum pobjediti i da ce se pronaci neko kompromisno rjesenje,da nece biti ni porazenih ni pobjednika.Kome je danas jos do rata?....odgovor:SAMO BUDALAMA,a na ovom portalu ih je nazalost jako puno.

VL
Avatar EI Indio
EI Indio
19:48 04.04.2014.

.._ . # .._ # _

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.