Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Josip Perković
Povratak na članak

Ja sam za postupak u Hrvatskoj i njemu ću se prepustiti

"Bojim se da mi se tamo (op. a. u Njemačkoj) ne dogodi neki Sindičić kao Pratesu. Tamo bi bilo teže provjeravati neke nove navode. Materijalno sam u tom slučaju u vrlo neugodnoj situaciji."

Komentari 100

BR
Brandfackel2
19:04 30.12.2013.

Na vlasti kao i u pravosuđu vladaju biološki i politički ljednici komunističkih zločinaca. U Hrvatskoj je nemoguće pošteno suđenje jer se komunistički zločinci uopće ne procesuiraju, a zločini se ili zataškavaju ili opravdavaju.

VL
DO
doktor1
19:15 30.12.2013.

Kao prvo ne shvaćam u čemu je Perković važan da dobije ovakav medijski prostor u novinama? Ako si nevin (a očito nisi jer te ne bi Nijemci tražili) onda lijepo na sudu gdje si počinio zločin ovako iznesi svoju odbranu. Ovako bi majstor na namještenom procesu u HRV kao fol dokazao da je nevin. HRV je neuređena država u kojoj Zakon ne vrijedi za komuniste i njihove zločine i to je jasno svakom tko ima zdravu pamet. U komunizmu je sve bilo kontrolirano pa tako i sve novine danas. Svakim sljedećim danom s ovakvom Vlasti korača se unazad prema Sj Koreji.

VL
DU
Deleted user
19:00 30.12.2013.

Ostavi se ti Hrvatske,dovoljno štete trpimo zbog tebe.I partije na vlasti!

VL
CR
crocro
19:54 30.12.2013.

Tako sam i pretpostavio. Da će posljednjeg dana prije bi trebao biti uhićen, održati konferencije, dati intervjue i na kraju reći da će se prepustiti Hrvatskom pravosuđu. Jer, eto, njemačko mu nikako ne odgovara. Tako se i Sanader bojao vratiuti u Hrvatsku, ali se vratio i sudi mu se tamo za djela koja su mu stavljena na teret. Posljednjeg dana slobode, gosp. Perković se napričao, izjadao, otvorio, samo što nije proplakao i time gotovo Hrvatskoj javnosti poručio: "Vidite da sam nevin, borite se za mene i nedajte me u njemačku, ja sam nevid, kad vam kažem, zar mi ne vjerujete, spasite me narode". Inače koji je razlog tolikog obraćanja Hrvatskoj javnosti. Ako smo pravna država, sutra iza ponoći policija bi mu trebala pozvoniti na vrata a on ispružiti ruke i prihvatiti okrugli montažni nakit, a odmah nakon ispunjenih formalnosti biti predstavljen njemačkom pravosuđu u Munchenu.

VL
XA
xaron
19:46 30.12.2013.

Pazi ovo : Perkovic zagovara promjenu Ustava i to na način koji je zagovarala vlada. Koja slučajna podudarnost.

VL
BO
booloo
18:58 30.12.2013.

Ja sam za postupak u Hrvatskoj i njemu ću se prepustiti ------------------------------------------------------------------------------- sudili bimu njegovi udbaši . dobio bi ukor zbog lošeg vladanja. bi bila hrpetna olakotnih okolnosti .

VL
Avatar bumbo
bumbo
19:16 30.12.2013.

Jeste li imali kakve kontakte s ljudima iz vlasti ili s njihovim predstavnicima? Ne. ahahahahahahahahah Nikada u životu nisam sreo ni gospodina Milanovića, a ni jednog ministra. ahahahahahahah Pitajte brata lažova..ahahahahahahah

VL
Avatar ==)domagoj
==)domagoj
19:05 30.12.2013.

Mi Hrvati želimo tvoj postupak u Njemačkoj da ti se tamo pravedno i na temelju činjenica i dokaza sudi, a ne da ti se sudi ovdje doma di svi znamo da će te oslobodit.Moram napomenut i ovu šizofrenu situaciju gdje jedan od udbaša pere svoju prljavu savijest(ako je uopće ima)u jednom nacionalnom mediju,ovo je samo i isključivo moguće u hrvatskoj..Perkane u 2014 ti želim suđenje u njemačkoj i naravno da te osude, tebe i tvoju partiju i drugove, da se konačno raspadnete i da mi Hrvati napokon prodišemo..

VL
LE
LeonardS
19:44 30.12.2013.

Kako da imamo povjerenje u naše pravosuđe kad svi pišu i vani i kod nas da je korumpirano,da li vam zbog toga odgovara ili??? Jer da nije tako davno bi bio bar na obavjesnom razgovoru bivši predsjednik.....RH

VL
CL
ClinOr
19:36 30.12.2013.

Josipe, brzo, imaš još nekoliko dana, vrijeme je za as iz rukava zvan "naglo urušavanje zdravstvenog stanja". ili ćeš to ipak ostaviti do samog trenutka kad pod pritiskom hrvatski sud donese odluku da ideš u deutschland?

VL
Avatar s_trava
s_trava
19:25 30.12.2013.

Ove režimlije će rađe izazvati građanski rat nego li izrućiti svoga strica, prije će ga sami ukloniti kao što svoje stričeve uklanja Pjongjang.

VL
CA
canajrasim
19:56 30.12.2013.

Ja sam za postupak u Hrvatskoj i njemu ću se prepustiti >>> Nego sto ,jos da ti komunisti "sude" pa ces ispasti svetiji od Stepinca

VL
Avatar Jalnuški
Jalnuški
18:50 30.12.2013.

Ja sam za postupak u Njemačkoj i njemu bi te prepustio.

VL
TO
tonchica*
19:46 30.12.2013.

Dragom Josipu sretna Nova godina i puno puno godina da nam provede u švapskim zatvorima, ako već nemaju smrtne kazne. Naravno, ukoliko mu dokažu krivnju. Čitam ove članke i ne mogu vjerovati koliko je i dandanas bahat i uvjeren uu ispravnost onodobnog teroriziranja neistomišljenika. Nikog on neće prokazati niti će ovo ikad prestati biti komunistička zemlja, nažalost.

VL
Avatar darkkati
darkkati
19:17 30.12.2013.

njemci su dobri u pravosuđu

VL
Avatar HipnosPajdaš
HipnosPajdaš
20:07 30.12.2013.

Zajedno s Perkovićem je trebao biti procesuiran i njegov fiškal nobilo....koji nije ništa bolji od "gazde" kojega sada "kao brani."

VL
DU
Deleted user
20:11 30.12.2013.

Kad sam sve pročitao morao sam zaključiti da nije perković rekao ali baš ništa što nije već poznato. Što se pak tiće "teškoća kod uporabe jezika" pri eventualnom suđenju u Njemačkoj to je vrlo jasno regulirano. On, perković, dobio bi prevoditelja. Ti prevoditelji i tumači nisu namještenici sudova već neovisni, obrazovani, s položenim svim stručnim ispitima i položenom prisegom spram neutralnosti i istinitosti. Ovaj lik, perković, odaslao je pak jednu vrlo jasnu poruku vlastima. Izruče li ga Njemačkoj, progovorit će o svemu. Jasno je kako bivši obavještajac ima ogroman broj inkriminirajućih informacija o mnogim javnim osobama koje bi, javnom objavom, izazvale kaos i paniku među njima. Kako drugačije objasniti sav napor koji je hrvatska Vlada uložila da spasi Perkovića od izručenja Njemačkoj? Njegova poruka vladajućima može se svesti na jednu jedinu rečenicu: "izručite li me Njemačkoj nadrapali ste"! Pred hrvatskim sudom istina bi došla do egzaktnog "eksluviziteta" do kojeg je došla i danas - ostala bi za javnost zatomljena, iskrivljena i definirana onako kako to narede vlastodršci koji se zajedno s perkovićem i najviše boje izručenja Njemačkoj. Koje su sve strukture djelovale u organizaciji "itervijua godine" da se vrlo lako naslutiti.

VL
PI
pistaljka
20:18 30.12.2013.

Svi su se natjecali tko će prije locirati, uhapsiti i transferirati generala Gotovinu. Ali tolika frka i borba za rehabilitaciju i zaštitu zločinca Perkovića. Zašto je to tako? Pa zato što Hrvatskom vlada komunistička zločinačka mafija, ona ista mafija koja je ne samo umorila Đurekovića, nego i tisuće drugih, a u samom poraću II Svj. rata stotine tisuća Hrvata. Obraćenik dr Franjo Tuđman, kao čovjek koji je odgojen u toj istoj mafiji, ali se kasnije obratio i osvjestio - ali ne dokraja, zaštiti taj zločinački klan općom abolicijom četništva u Hrvatskoj i pokušajem obraćenjem svojih prijašnjih drugova na put hrvatstva, ali mu nažalost nije uspjelo. Oni njega, uz pomoć vanjskog neprijatelja, poslaše u vječna lovišta, prije nego što je on završio Oluju. Prvi dio Oluje Tuđman i Gotovina su dobili, ali su izgubili Oluju Drugi dio. Tuđmanova "Imamo Hrvatsku" više ne vrijedi, jer je više nemamo; imaju je oni koji je nikada nisu ni željeli i koji su se borili protiv njezine samostalnosti, a i danas istu borbu vode. I na koncu pitanje - kako može ikakav zločin zastarjeti? Ako kod Boga zločini ne zastarjevaju, zašto bi zastarjevali kod nas? Kod židova nikada i nigdje niti sama optužba ne zastarjeva, akamoli dokazana krivnja. Nešto tu ne paše, dragi ljudi.

VL
CA
canajrasim
20:07 30.12.2013.

Kad covjek cita bljuzgarije ovog udbasa stijece se utisak da su 100 Hrvata u iseljenistvu ustvari pocinili samoubojstvo a to je zacjelo slucaj i sa 250,000 na Kriznom Putu.

VL
CA
canajrasim
20:02 30.12.2013.

A zašto Nijemcima nije stalo do istine, ja to ne znam. >>>> Pa nisu Nijemci cjelovremeno sisali veslo .Znaju oni dobro sto je crvena istina.

VL
« 1 2 3 4 5 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.