Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dr. robert aplenc:
Povratak na članak

'Ja ću biti Norin liječnik. Potpuno ću joj se posvetiti'

Eksperimentalne terapije, kakvu će primati i Nora Šitum, mogu biti i besplatne, ali smještaj, njega u bolnici, dijagnostika, brojne analize... skupi su i često nepredvidivi

Komentari 8

DU
Deleted user
17:09 07.02.2013.

ovo samo moze hrvatima neko da uvali. na djetetu eksperimentisu I jos za to traze pare. ovakve se stvari svuda u svijetu za dzabe rade. ako su neka nikad prije pokusana eksperimentalna lijecenja ili zahvati koji samo u teoriji postojee to se jos plati pacijentu a ne obratno

VL
BU
Bubamara123
17:37 07.02.2013.

World wizard - pretpostavljam da nemate dijete I niste prosli Sami kroz iskustvo zvano rak! Postedite nas komentara, jer ne znate sto je to I kako je. Mogu reci kroz osobno iskustvo da nije lako I jednostavno. Zivot je samo jedan I sve dok postoji jedan tracak nade treba ga pokusati sacuvati. Svi imamo pravo na zivot!

VL
BU
Bubamara123
18:00 07.02.2013.

Zes105 - ja nisam u poziciji izabrati nista. Samo mislim da nije u redu komentirati na taj nacin. Stavite se u situaciju da je vase dijete ili vi u ptanju. JA samo tvrdim da svi mi imamo pravo na zivot, jer je zivot samo jedan. Znam da ima na stotine drugih koji trebaju pomoc, I mislim da bi I'm se trebalo pokusati pomoci na bilo koji nacin.

VL
BU
Bubamara123
18:09 07.02.2013.

Zes, - ja ne biram. Nisam u poziciji da mogu birati. Ali se ukljucujem u sve gdje mogu I pomazem svima koliko mogu. Ne biram!

VL
BI
bilikamen
19:35 07.02.2013.

Draga Nora, želim ti svaku sreću i što brže ozdravljenje te da se potpuno zdrava vratiš u svoju domovinu.

VL
Avatar __MAX__
__MAX__
20:21 07.02.2013.

@Tiran ... surovo ali istinito. Moramo shvatiti da su roditelji neke djece snalazljiviji od roditelja druge djece. Ja bih isto napravio da sam na mjestu Norine mame i tate. Potezao bih sve veze i vezice za moju djecu...iako je to npravedno prema drugoj djeci. Mislim da HR zdravstvo treba imati neke standarde i sheme financiranja ovakvih slucajeva.

VL
MA
malicki
08:20 08.02.2013.

platiš 5.000.000 kuna da te u americi liječe naši ljudi. ameri su interesantan narod.

VL
MI
Milas
11:16 08.02.2013.

Norici držim fige, ali se pod hitno trebaju uspostaviti neki standardi jer nijedan život a posebno dječji život ne smije ovisiti o snalažljivosti roditelja, informatičkom ili nekom drugom stupnju obrazovanja i empatiji naroda. Sjetite se kako se pok. Šprema slalolo u Ameriku, nisu se skupljali novci to je tada sve bilo u skladu propisima HZZO-a. Ma, o čemu ja trabunjam uvijek će neki biti jednakiji od drugih i točka.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.