Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U sjeni proslave
Povratak na članak

J. Ljevar: Hrvati su diskriminirani 
i HDZ je zato bojkotirao sjednicu

Pozive nisu dobile ni dvije udruge, a predsjednica vijeća Nada Đurić Plećaš o svemu tome nije željela razgovarati

Komentari 2

SS
samo-sljedite-velikog-vođu-Mar
11:18 29.06.2012.

HDZ i gospodin Ljevar su na sjednici bili,kao i predstavnik-predsjednik(neznam tocno) udruge branitelja i sjedili su za stolom sa gospodinom Vučićem,uostalom novinari su to snimili,al nisu objavili,isto kao i potpisnik ovih redova kome je predsjednica vjeca rekla da mu nezeli dati izjavu jer je njenu zadnju izjavu krivo napisao. Ocigledno se sljede naputci gospodina novoizabranog predsjednika porazene stranke na zadnjim izborima koji je rekao da sa Srbima netreba surađivati. Uostalom vjeće je organizator pomenute sjednice pa se vjećnici bas i nebi trebali puno buniti sto(ako) su im pozivnice kasnile. Mozda je uzrok problema onaj jadni postar koji ima stari motor pa ne stigne sve :) Pozdrav od neovisnog analitičara događaja(isto bez pozivnice nazočio skupu) :)

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.