Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sučeljavanje

J. Kosor: Neka s jedne strane budu njih četvorica, a s druge ja

kosor (1)
Ivica Galović/Pixsell
08.11.2011.
u 16:13

Premijerka je spremna na sučeljavanje samo ako Kukuriku koaliciju budu predstavljala četvorica predsjednika stranaka.

– To su četiri stranke i četiri muškarca, predsjednici stranaka, i ja tražim da se onda tako i sučelimo, odnosno da s jedne strane budu njih četvorica, a s druge strane ja kao nositeljica svih lista, to bi bilo korektno i jedino logično jer na izbore SDP ne ide sam nego su to četiri stranke. Znači prihvaćam da s jedne strane budu njih četvorica, a s druge strane ja – odgovorila je danas premijerka Jadranka Kosor u Zadru na upit o mogućem sučeljavanju sa Zoranom Milanovićem na RTL Televiziji. Naglasila je kako želi doći na bilo kakvo sučeljavanje za parlamentarne izbore, ali da je u ovom slučaju riječ o tome kako je na jednoj strani HDZ, a na drugoj Kukuriku koalicija s četiri stranke.

Na upit o dogovoru Vlade i Crkve o povratku imovine oduzete za komunističke vladavine, rekla je da je riječ samo o sastanku na kojem se razgovaralo o neriješenim pitanjima povratka imovine.

– Pretpostavljam da nikome u Hrvatskoj to ne smeta iako sam, doduše, čula neke komentare Zorana Milanovića, ali su oni očekivani s obzirom na to da smo ga jedva nagovorili svi skupa u Hrvatskoj da dođe pozdraviti Svetog Oca. Stajalište Vlade vrlo je jasno – treba raditi na povratku imovine onima kojima je nepravedno oduzeta i to je bila tema jučerašnjeg sastanka, ali nikakve konkretne odluke nisu donesene – rekla je Jadranka Kosor dodajući da se razgovaralo o definiranju modela pravične naknade.

Premijerka Kosor u Zadru je obišla gradilište industrijske luke Gaženica te je za projekt vrijedan 236 milijuna eura istakla kako će biti gotov u trenucima kada Hrvatska uđe u EU, a osim konkurentnosti u EU odmah će donijeti i novih tisuću radnih mjesta u Zadru.

Komentara 139

Avatar condor
condor
17:18 08.11.2011.

Vrlo znakovita konstatacija J. Kosor, jer stvarno, u iznošenju nelogičnih neprimjerenih i jadnih odluka, nemogu ju stvarno nadmašiti četvorica, pa i više njih.

BE
ben12
17:56 08.11.2011.

Velika hrabrost i samopouzdanje sa primjesom samoljublja a kada treba vaditi kestenje iz vatre, gosp.Sesvečana gura na optuženičku klupu ; pričam ti priču .

Avatar Čobanković ( mlađi )
Čobanković ( mlađi )
19:41 08.11.2011.

Milan Bandić je veliki prijatelj Željka

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije