Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skup HDZ-a

J. Kosor: Iznenadit će se oni koji su već zaključili izbore

Jadranka Kosor s HDZ-om u predizbornij kampanji u Karlovcu (1)
Foto: Kristina Štedul Fabac/PIXSELL
1/4
24.11.2011.
u 21:57

Predsjednica HDZ-a je rekla da neće ankete, niti mediji odlučivati o rezultatima izbora, već glasači, te će se mnogi iznenaditi rezultatima

HDZ je najzaslužniji za završetak pregovora s EU-om, mi provodimo borbu protiv korupcije, mi smo osigurali materijalna prava za obitelj, a sve je to Kukuriku koalicija dok je bila na vlasti srušila. Najviše su zakinuli hrvatske branitelje, a i sada, kada nam je trebala pomoć u donošenju odluka i zakona koji će omogućiti završetak pregovora s EU-om, oporba nam je bacala klipove i pokušavali su na sve načine blokirati završetak pregovora.

Vi, birači i glasači HDZ-a to znate i stoga je nužno da svi vi, vaše obitelji i prijatelji izađete na izbore i omogućite nam da ponovno osvojimo vlast kako bismo mogli raditi za dobrobit Hrvatske. Nitko ne smije biti bolestan 4. prosinca - kazala je Jadranka Kosor na predizbornom skupu u Karlovcu. Osvrnula se na skup Kukuriku koalicije u gradu gdje je Milanka Opačić govorila o tome da je potrebno zaštititi radna mjesta.

- O radnom mjestu govori osoba koja je čitav život radila u stranci i zaopravo nije ništa radila i koja je postala poznata i po tome što je mjesec i pola ljetovala na Brijunima za 7 kuna. To si nitko od nas ne može priuštiti, to su pravila koja vrijede za njih. Naime, to je cilj njihovog rada, oni su protiv borbe protiv korupcije i kriminala i stoga otvoreno prijete sudstvu i pravosuđu, jer ne žele da njihovi ljudi budu procesuirani, kao u, primjerice, slučaju tržnica u Rijeci, dodaje Kosor.

Kazala je da ankete, niti mediji neće odlučivati o rezultatima izbora, već glasači, te da su oni koji su ih već proglasili gubitnicima i koji su time zaključili izbore, u zabludi i da će se iznenaditi rezultatima HDZ-a.

- Pobjedu posvetimo Franji Tuđmanu koji je uveo višestranačje, demokraciju, slobodu, ideje i ciljeve koje mi slijedimo - dodala je Kosor. Okupljenima u karlovačkom restoranu Kristal, obratio se i karlovački gradonačelnik Damir Jelić, te župan Ivan Vučić koji je rekao da se Hrvatska na izborima odlučuje ide li u lijevo, štio nikome u Euuropi nije pomoglo, posebno Grčkoj ili Španjoljskoj koje su pred bankrotom, kako tvrdi Vučić, ili za desnu, Europsku opciju.

Jadranka Kosor zahvalila je i Branku Vukeliću, nekad ministru iz Karlovca, trećem na listi, na tome što je uvijek bio uz nju kada joj je bilo najteže i što je u svojim najtežim trenucima uvijek bio uz stranku.

Ključne riječi

Komentara 93

JS
ja sam gladan
23:53 24.11.2011.

Vukeličev most će na kraju nekud voditi, a nisam siguran da plan 21 nekud vodi! Osim u Jugoregion.

ZV
zvjezdoznanac
06:49 25.11.2011.

nitko u anketama ne uzima u obzir 700 000 mrtvih duša koje će glasati za HDZ i to je ono na što ona računa

VO
Vorosmart
10:48 25.11.2011.

Da,dobro me pipo podsjetio.. \'\'kada je najteže,mi najviše trošimo..\'\'lol

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije