Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zazidan u kući
Povratak na članak

Izvukli ga vatrogasci: 'Mom je ocu pozlilo. Bojali smo se da ne završi tragično...'

Nakon što su biogradski vatrogasci u vatrogasnoj košari iznijeli Perkovića iz kuće u kojoj je bio četiri i pol dana, odvezen je hitnom pomoći u bolnicu. Novinarima nije ništa rekao.

Komentari 2

DU
Deleted user
14:21 12.05.2019.

Dalmatinska posla.... ne bi se štel mešati, ali i brat je mojoj ženi ( svojoj sestri) rekao - ni nemaš ništa u ovoj kući..... da je zadrta, zapaprila bi mu kao i ove, ali ne treba... mi imamo.....

VL
DU
Deleted user
21:58 11.05.2019.

A šta se susjedi imaju mješati, samo bi poslije dobili po piksi. Muž tuče ženu, dojaviš policiji, oni interveniraju a ti koji si htio biti heroj poslije od oboje dobiješ jezikove juhe. Gledaj svoja posla da dugo i sretno živiš na svijetu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.