Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nezgoda

Izvukli auto iz mora u Rijeci: 'Samo da spase plišanca za suprugu'

Rijeka: Izvađen automobil iz mora nakon što je vozač zaboravio ručnu kočnicu
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
1/3
31.12.2021.
u 10:50

Vozač je izašao iz Fiata punta i zaboravio podignuti ručnu kočnicu. Nakon toga auto je završio u moru.

Fiat Punto koji je u srijedu završio u moru u blizini lukobrana u Rijeci, danas je izvučen. Bio je parkiran na šetnici, a u more je upao zbog toga što je vlasnik zaboravio podignuti ručnu kočnicu. 

Vozač je za 24sata ispričao kako je dan ranije sa ženom šetao i zanimala ga je dizalica koju su osvijetlili iz grada za prijestolnicu kulture. Kako se bavi rasvjetom, htio je sve vidjeti izbliza. Drugi dan je došao autom i nekako je prošao rampu pa se malo provozao. Šetnicom. Do lukobrana. Izašao je iz auta i zaboravio ručnu. I nakon toga auto je završio u moru.

31.12.2021., Rijeka - Iz mora kod lukobrana izvadjen automobil koji je potonuo nakon sto je vozac zaboravio koristiti rucnu kocnicu. Photo: Nel Pavletic/PIXSELL
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL/Privatni album

- Trčeći za poslom i svim drugim stvarima, zaboravio sam prave vrijednosti, obitelj i ženu s kojom čekam dijete. Ne brinem se za štetu na automobilu, samo da iz njega izvuku plišano magare koje sam kupio ženi. Ono je veličine bebe koju ćemo dobiti. Prvo sam mislio da je to konj, ali žena mi je objasnila da je to magarac. Ma samo da mi Magija spase i bit ću sretan - otkrio je vozač, koji je dogovorio s lučkom kapetanijom izvlačenje.

Video - Ovaj magarac misli da je pas: Odrastao je među štencima pa se sada ponaša kao oni

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije