Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZA ČELNO MJESTO MMF-A
Povratak na članak

Izvršni odbor MMF-a predložio ukidanje dobne granice da bi Georgieva mogla biti potvrđena

Trenutno je bugarka Georgieva, koja je bila povjerenica Europske komisije, a od siječnja 2017. je druga najvažnija osoba Svjetske banke, jedini kandidat. Kandidacijsko razdoblje je otvoreno do 6. rujna.

Komentari 5

OB
ObrenM
07:16 22.08.2019.

U cijelom svijetu ,vladajuci mjenjaju zakone po svojim interesima.Zakljucak-postenja u politici nema niti u tragovima.

VL
MI
midea
09:07 22.08.2019.

i HDZ je svojevremeno mjenjao ustav kako bi prošao referendum za EU , sveprisutna politička prostitucija zavladala Europom i svijetom!

VL
Avatar nekakav
nekakav
11:50 22.08.2019.

znači, nema zapreke da rothschildi i službeno preuzmu mmf? nema ti boljeg šefa od jedrog 100-godišnjaka. i u redu je. ionak se diže dobna granica za umirovljenje. uskoro ćemo i službeno imati 77 godina kad ćemo moći u starosnu. nemaa invalidske prije 65-e. zato svi moramo u političare. truditi se da se poveća broj zastupnika u saboru, gradskim vijećima, općinskim i županijskim skupštinama. sve u svemu, barem pol milijuna političkih mjesta bi nas moglo čekati. financirat ćemo to rasprodajom. kad prodamo sve što je javno, povući ćemo se, priznati grešku, i maknuti se s javnog mjesta. dal sadašnji rade nešto drugačije?

VL
Avatar rubinet
rubinet
13:08 22.08.2019.

to je cura koja obećava...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.