Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izvori bliski Oreškoviću:
Povratak na članak

HDZ nije samo Karamarko, a on nije sposoban voditi Hrvatsku

– Danas, kada je financijska stabilnost u pitanju, premijer Orešković uvjeren je da Karamarko nije u stanju voditi Hrvatsku – kažu naši izvori bliski premijeru Oreškoviću.

Komentari 147

Avatar ivo587
ivo587
22:17 05.06.2016.

Orešković je ko i kolinda sluga stranih centara moći koji žele pokrasti HR građane kao što rade i u Grčkoj. Njih nije briga za narod nego da isišu i zadnju kap krivi iz zemlje preko dugova koje su stvorili korumpirani političari a ne ljudi. To je zapravo pljačka naroda koja traje od prije 20 godina. Sve bi političare trebalo u zatvor.

VL
Avatar mister.N@
mister.N@
22:28 05.06.2016.

malo pomalo gladnom marku svi kvalitetni ljudi okrecu ledja otat ce mu samo sacica ulizica i licemjera koji ce na kraju pasti skupa s njim tipa milinovic, butkovic, milisevic i ostali bezveznjakovici....

VL
Avatar bosanac1951
bosanac1951
22:04 05.06.2016.

HDZ nije samo Karamarko, a on nije sposoban voditi Hrvatsku........To je jasno i pticama na grani.

VL
GD
Gospon Drug
22:13 05.06.2016.

Pouzdani izvori kazu jos i da je nebo zeleno a trava ljubicasta,cak imaju i neke informacije o nuklearnon projektu u hrvatskoj koji je u zavsnoj fazi...

VL
BL
blaztilic1234
23:17 05.06.2016.

Nije HDZ samo Karamarko, to je jasno! Ali u čije ime, u ime koje stranke, može govoriti Orešković? Čije on to naredbe sluša da u dva dana daje dvije dijametralno suprotne izjave - za i protiv Karamarka? Tko je zapravoo i u čijim se rukama nalazi Orešković, a uskoro ćemo vidjeti i za čije interese radi?!

VL
MM
Matan matan
22:48 05.06.2016.

Hdz je krenuo pogrešno još u početku kampanje.Vlast im je servirala prethodna vlada ali umjesto da ponude najbolje od najboljih oni u kampanju ulaze sa sumnjivim ljudima.Kampanju vodi žena pod istragom,na izborni dan sjede s osobom pod istragom itd.Nakon što nisu uspjeli dobiti s dovoljno glasova nitko ne snosi odgovornost a bez toga nema uspjeha.Nadam se da će izvući poučak.Ovo je samo prirodan slijed dogadjaja

VL
DU
Deleted user
22:40 05.06.2016.

bidan oreskovic..i njegov tim..a i drugi.ne vide ili ne zele viditi..pravi uzrok svi bolesti hrvatska drusta..a on je u uspostavi dijagnoze..a ona je u podjeli ..hrvata i drugi gradjana..a sve jer se nitko ne usudi uciniti lustraciju i detektirati ratno profiterstvo i privatizaciju..tek tada..hrvatska bi odahnila..sve drugo je vrtnja u krug..

VL
PP
plavac plavi
00:40 06.06.2016.

Špoljaru, smeće prodano, proudbaško, koliko su ti platili za ovu laž??

VL
NE
nevažnost
22:19 05.06.2016.

Vrijeme je da MMF digne šape od Hrvatske,a Orešković može ostati u RH ima državljanstvo, ali nek nađe drugi posao ili ako mu mi ovdje živimo niskim standardom, nek odleprša u zemlju javorovog sirupa ili gdje već...

VL
JU
juroqueteamo2
23:51 05.06.2016.

Covjek bi poceo vjerovati da su Oreskovic I most dobili vecinjske izbore a ne HDZ. Ocito je novinarstvo jos naklonjeno lijevima pa busi gdje god moze. A Most je saka jada koja sluzi Milanovicu.

VL
SA
Sabomerzel
00:20 06.06.2016.

Odgovor janraloncu... Naciste, nacizam, fašizam, Hrvati pirZili OLUJUOM!!!

VL
Avatar TucTuc
TucTuc
23:29 05.06.2016.

A tko si ti jazavce iz Metkovica da to kazes? Jos malo pa ce Milance i tebi nasteliti aferu tuoa "grizli"! Mrs

VL
AP
apolon
22:28 05.06.2016.

Nije ni Marat ali za njega se nije usudio isto napisati.

VL
PO
pozornik66
01:18 06.06.2016.

Kažu naši izvori .., znači to Orešković nije rekao nego ste vi to rekli-to je trač

VL
AU
aunick
01:39 06.06.2016.

HDZ nije samo Karamarko, a on nije sposoban voditi Hrvatsku....kaze VL? Voditi Hrvatsku nemoze uvezeni financijski strucnjak, to je i nepismenom jasno. Premijer koji nije uspjeo da pacificira svoja dva zavadjena pomocnika, koji nije uspjeo da na vrijema pripremi i na vrijeme zavrsi ponudu svojih financijskih obveznica na trzistu kapitala, koji sve svoje financije zasniva na rasprodaju drzavnog sitnog preostalog srebra, koji ostavlja u sluzbi kompromitiranog spijuna nije strucnjak koji Hrvatskoj moze pomoci. Ministar financija je dovoljno cuo sta je to Oreskovic namjeravao pa se to i brez Oreskovica moze sprovesti ako je to sto Hrvatska zeli. Probleme koji opterecuju Hrvatsku mozgu rijesiti uspjesno samo Hrvati, ne kanadjani, ne cetnici, ne komunjare.

VL
BE
blaz.elrat
22:24 05.06.2016.

Zašto Orešković ne traži ostavku Orepića i ostalih koji su umočeni u aferu Grizli,zatim treba tražiti ispitivanje afera iza kojih su Milanović, Jakovina,Vrdoljak i ostali iz prijašnje vlade.

VL
DO
Donald
02:04 06.06.2016.

Marko Špoljar, formulacija "naši izvori bliski premijeru Orškoviću kažu..." izdaje te i pokazuje da naprosto lažeš. Ti izvori "bliski premijeru" si ti sam, a "informaciju" si sebi izsisao iz prsta. Daj nemoj nas pokušavati obmanivati, previše si proziran da bi ti uspjelo.

VL
ST
stefj
23:01 05.06.2016.

Slažem se da Karamarko nije sposoban voditi Hrvatsku, ali je žalosno da je još gora opcija Milanović. Obojica su se okružili poslušnicima, slušaju one koji im ugađaju, a ne one koji nešto znaju... Novi izbori su izgledni, a ako odu na izbore u ovakvoj situaciji, to je samoubojstvo za HDZ. Rasturit će ih Alex Brown... A birati da li je bolje imati Miloševića i Milinovića ili Marasa, Bauka i Opačić je užas. Nije niti Most idealna opcija, sa svojim amaterskim populizmom, te likovima poput Šprlje ili Orepića... Možda je stvarno jedina opcija da ova vlada ostane do proljeća, pa onda da idemo na izbore. Do tada bi se presložili i HDZ i Most, napravila bi se povoljnije nova zaduženja, a možda se uspije pokrenuti i koja reforma (npr. državne uprave)...

VL
DU
Deleted user
23:08 05.06.2016.

oreskovic me razocara..pa maslio sam..eto..covik barata i logikom..ali ne..kmeri su i njemu namistili..pa ispada da je karamarko kriv..sto je ozenio zenu..koja je imala..posal sa molom..i on je automatski kriv..a sta bi bilo da nije..i ono osnovno..crveni danasnji kmerici..i onaj yuu lignja..cilo vrime..pricaju..kako ne odgovaraju..za djela..i to jos kakva..ubojstva..progone..cistke..sta su im cinili roditelji..a vidi sad..karamarko kriv..sta mu je zena..nesto tamo radila za mol..i to jos nicim nelegalno dokazanim..zbilja..hr crveni kmeri..zasluzuju..gadost..i da ih se tresne o pod..da im criva ispadnu..a sad pc..komesaru..brisi..za dom spremni..

VL
KA
kapunjohan
22:33 05.06.2016.

Hrvatsk je u devedesetim samo što se nezna tko napada tko brani tko radi za koga, tko za dobrobit države a tko za neke druge interese. Stanimirovć je prilikom mirne reintegracije rekao,to još nije gotovo, tek će mo vidjeti kakoo će biti na kraju, a kraj ne kaže na dobro Hrvata u Hrvatskoj, iseljavanje , nezaposlenost neperspektivnost itd. Tim isto radi ,,na sebi,, a nije se ni on pokazao kao spretan predsjednik vlade.

VL
« 1 2 3 4 5 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.