Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Deir Ezzor

Izvor blizak sirijskoj Vladi: Militanti ISIL-a počinili masakr nad civilima

Sirija
Reuters/PIXSELL
16.01.2016.
u 23:26

Izvor blizak sirijskoj Vladi kazao je da su militanti Islamske države ubili najmanje 250 ljudi, među kojima su bili vojnici režima i njihove obitelji u napadu na grad Deir Ezzor.

Izvor blizak sirijskoj Vladi kazao je da su militanti Islamske države ubili najmanje 250 ljudi, među kojima su bili vojnici režima i njihove obitelji u napadu na grad Deir Ezzor, piše Reuters Beirut.

Militanti su, prema tvrdnjama izvora, brutalno smaknuli ljude, a nekima su i odrezali glave. Sirijski opservatorij za ljudska prava potvrđuje ubojstva, ali navode manji broj žrtava.

- Imamo potvrđenih 60 žrtava - kazao je čelnik te organizacije Rami Abdulrahman. Ranije su iznijeli podatak da je u napadima poginulo najmanje 35 vojnika. Sirijski izvor tvrdi da su militanti počinili "masakr među civilima". 

Tvrdi da su snage sirijskog režima odbile napad i ubile veliki broj napadača. - Prvo su poslali šest bombaša samoubojica i potom su pokušali zauzeti pozicije vojske, no nisu uspjeli - kazao je.

>>Teroristi ISIL-a prijete UFC-ovom borcu

>>ISIL-ov vodič: Nosite križeve oko vrata, a sve detalje napada dogovarajte u noćnim klubovima

Komentara 13

DV
david.vizental
02:23 17.01.2016.

Ivice, prestani koristiti riječ režim tamo gdje ne pripada...tvoji pretpostavljeni su režim...diktatura itd...

CT
ctx
01:47 17.01.2016.

Ja više vjerujem sirijskoj Vladi nego klonu Save Štrpca iz Londona.

KN
knezevic3d
07:34 17.01.2016.

gamadi se nemozes rijesiti.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije