Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVAKODNEVNE PORUKE

Teroristi ISIL-a prijete UFC-ovom borcu

Tim Kennedy
Facebook.com
15.01.2016.
u 00:30

“Upravo sam pričao s FBI-em oko nedavnih uvjerljivih prijetnji koje mi je uputio ISIL. Nisu bili previše oduševljeni s mojim odgovorom…’Pustite te kukavice da dođu.”

Član specijalnih snaga američke vojske i UFC-ov borac, Tim Kennedy, surađuje s FBI-em zbog legitimnih prijetnji koje mu je nedavno uputila islamska terorističke skupina ISIL, piše Fighsite.

Kennedy je putem Facebooka objavio sliku uz komentar:

“Upravo sam pričao s FBI-em oko nedavnih uvjerljivih prijetnji koje mi je uputio ISIL. Nisu bili previše oduševljeni s mojim odgovorom…’Pustite te kukavice da dođu.”

U prosjeku, Kennedy dobiva desetak prijetnji dnevno, uglavnom neozbiljnih, ali ovaj put postoji prava i legitimna opasnost za borca, tako barem tvrdi FBI.

“Izgleda da nekoliko njih legitimno, prema FBI-u, planiraju stvari. Rekli su, ‘Jeste li svjesni ovih stvari?’ Ja sam rekao, ‘Da’. Oni su rekli, ‘Mislimo da je ovo donekle vjerodostojno’. Onda sam rekao, ‘Takve stvari me ne diraju previše, tako da biste mi možda trebali reći na kojem stupnju uzbune bih trebao biti.”

>> Pokrajac pred povratkom u UFC, blizu je borbe u Areni

Komentara 1

SC
schwertransport
13:09 15.01.2016.

Ni ja se nebi bojao da iza mene stoji fbi-jaj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije