Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oštećeno 24.000 objekata
Povratak na članak

Izvođači za obnovu od potresa birat će se po Zakonu o javnoj nabavi

Zakon o obnovi ide u redovitu proceduru i u Saboru će biti u rujnu, Plenković želi konsenzus svih zainteresiranih.

Komentari 3

Avatar Adminjetrica
Adminjetrica
23:31 25.07.2020.

Jel koalicikski partner čačić još ima građevinsku firmu baš bi mu fino leglo još malo novca iz državne blagajne.

VL
Avatar Kokodrilo
Kokodrilo
00:23 26.07.2020.

Sto se desilo sa onom rugobom od ostataka starog paromlina? Nadam se da je to prirodna pojava sredila i poravnala sa zemljom, a na zalost komunjara i jugonostalgicara.

VL
DA
dadobrc68
00:22 26.07.2020.

Pa za Čaćiće se i radi zakon.Normalnom čovjeku koji je poput mene čekao dolazak statičara,koji su došli tek u 6 mj.,da bi mogao prijaviti štetu uvalili su žutu naljepnicu(potreban detaljan pregled) bez ikakve potvrde o pregledu objekta,nakon čega sam saznao da je rok za prijavu štete odavno prošao,a za potvrdu vam treba opet posebno pisani zahtjev i bla,bla,bla,beskonačno administriranje.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.