Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tri zahtjeva
Povratak na članak

'Izvješće o radu ne smije služiti za smjenu pravobranitelja'

Milas Klarić smatra da se prijedlogom novog zakona nedvojbeno omogućuje njena smjena iako bi joj mandat trebao trajati do 2022.

Komentari 6

DH
dalibor.hren
19:20 02.06.2017.

Pravobraniteljica za djecu traži savjetnike: 25 učenika iz osnovnih škola!? To je granični slučaj!

VL
BA
bakulušić
21:36 02.06.2017.

Najbolje je da "kompetentni" i "kompatibilni" budu imenovani doživotno i da ne moraju podnositi izvješća o radu. Jer, tko je taj koji smije sumnjati? Ako se slučajno i pojave "sumnjive Tome", treba odmah krenuti u proteste po uzoru na onaj od 1. lipnja 2017.

VL
KK
klara.kos.73
20:21 02.06.2017.

pa gospojo ako nisi zadovoljila ne trebaš raditi do kraja manadata nego pedala i biro za nezaposlene. Tako je kod privatnika.Jedino vi na jaslama poreznih obveznika smatrate da ste bogom dani.

VL
DD
ddh
07:01 03.06.2017.

Neki dan je ta "pravobraiteljica" proglasila maltene ministricu Murginic za nesrecu s djetetom u Puli. Tom prilikom se je vidjelo, da nasilnu smrt nevinog djeteta koristi za napad na HDZ-ovu ministricu, kao da je ona kriva za to, da se je u "savrsenoj Istri" kako tvrde IDS-ovci i Miletic takvo sto dogodilo. S tim je bezveznim optuzbama dokazala i pokazala, da njoj nije do nekakvog pravobraniteljstva, nego do politicke borbe za SDP cijem spektru i pripada. A koristenje smrti jednog nevinog djeteta u svoje politicke svrhe pokazuje i svu mizeriju morala kod te drugarice. Ona moze biti pravobraniteljica prostaka sa Iblerovog Trga, a e Hrvatske i radi toga je treba hitno ne smjeniti, nego najuriti.

VL
GO
gooniegoogoo
03:51 03.06.2017.

neš ko njen Tito

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.