Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Putniku pozlilo

Izvanredno stanje na letu Dubai – New York, zrakoplov sletio u Manchesteru

Zrakoplov Emiratesa
Foto: Twitter
1/2
09.04.2015.
u 15:29

Zrakoplov je trebao sletjeti u zračnu luku John F. Kennedy u New Yorku, a izvanredno stanje proglašeno je dok je letio iznad Škotske.

Airbus A380 aviokompanije Emirates koji je letio iz Dubaija prema New Yorku preusmjeren je zbog izvanrednog stanja koje je proglašeno na letu nakon što je jednom putniku pozlilo, javlja Mirror.

Zrakoplov je trebao sletjeti u zračnu luku John F. Kennedy u New Yorku, a izvanredno stanje proglašeno je dok je letio iznad Škotske.

Zbog izvanrednog stanja Airbus je sletio u zračnu luku u Manchesteru, gdje je putnik kojemu je pozlilo zbrinut. Uskoro se očekuje nastavak puta prema New Yorku.

>> Pilot i kopilot posvađali se tijekom leta te odbili prizemljiti avion

Komentara 6

MA
machodiver
15:43 09.04.2015.

Bando priucenih idiota, svaki dan ima barem 20 medical emergencies na letovima.

H
_H
16:39 09.04.2015.

Prinudna sljetanja zbog medicinskih razloga vrlo su česta pojava, a avion se spušta u najbližu zračnu luku kad se na letu pojavi putnik sa visokom temperaturom, groznicom i sl. Zbog intenzivnog rada ventilacijskog sustava postoji opasnost širenja zaraze. Prije prelaskaa oceana svaki pilot će se odlučiti za stajanje u najbližij luci, jer uvjek postoji mogućnost komplikacije, pa da na letu ima 20 vrhunskih doktora. A ako vas zadesi da netko od putnika umre prirodnom smrću, let će se vrlo često nastavit do konačne destinacije, osobito ako se radi o povratnom letu u zemlju prebivališta putnika. Prestanite širiti paniku tamo gdje razloga za paniku nema.

Avatar _Hedon_
_Hedon_
15:42 09.04.2015.

Putniku pozlilo? Strašno!!! Frka panika!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije