Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trump:
Povratak na članak

'Izraelsko-palestinski dogovor bio bi početak mira na Bliskom istoku'

Dvojica čelnika također su osudila teroristički napad u Manchesteru

Komentari 3

Avatar superhik74
superhik74
14:47 23.05.2017.

Vjerojatno ce ucjeniti i pokusati ponovno preveslati Palestince zedne preko vode, kako bi zamazali oci svjetskoj javnosti kojoj je sve teze i teze prodavati Izraelsku maglu. Cionisticki rezim je sve vise i vise izoliran i moraju dati barem privid mirovnog procesa jer im dugorocno situacija ne ide na ruku, tako da se moze ocekivati jos jedna farsa koja ce propasti je u biti nece nista poonuditi Palestincima s obzirom da je od uvijek bio cilj sve ih protjerati i etnicki ocistiti taj prostor.

VL
Avatar nekakav
nekakav
14:00 23.05.2017.

a hoće li trump položiti vijenac na kakvom grobu nekog od 4.000 ubijenih palestinaca u gazi, pred nekoliko godina? neće. da, sad će se izrael i arapi ujediniti protiv zajedničkog neprijatelja, irana. koji nije 300 godina nikog napao. zadnji rat su vodili pred 30 godina, kad ih je irak napao. a s arabija, izrael, svakog dana nekog napadaju. inače, kakav to može biti dogovor između izraelaca i palestinaca, kad izrael svakog mjesec sagradi novih tisuću-dvije stanova na okupiranim područjima? kako je moguće da izrael ima pravo okupirati dio druge države, i za to ne snositi nikakve posljedice? ponovimo, izrael je okupirao golansku visoravan. sirijski državni teritorij. ako izrael ima pravo vojnim putem okupirati i zadržati tuđe teritorije, onda to isto pravo moraju imati njegovi susjedi, da ga jednog dana podrapaju među sobom. inače, demografski je izrael pred slomom. nema više sssr-a da iz njega vozaju milijun židova. a palestinci su im došli do 40% od ukupnog stanovništva. sad mijenjaju zakone, gdje naglašavaju da izrael pripada samo izraelcima. i da svi ostali imaju manja prava, pa čak i u pogledu prava glasa. društvo na putu propasti.

VL
GV
golub Vaso
14:56 23.05.2017.

kad Židovi vrate otetu zemlju to će biti početak mira, a oni to nemaju ni u primisli

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.