Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ranjeni vojnici
Povratak na članak

Izraelski zrakoplovi napali ciljeve u blizini Damaska

Sirijski su mediji ranije tijekom večeri izvijestili da su u okolici Damaska oborene "neprijateljske mete".

Komentari 13

DI
Diosiario
12:34 26.12.2018.

Uvijek uz Izrael, i uvijek protiv islamskih džihadista! Haso na aparatima!

VL
PL
@ploto@
13:24 26.12.2018.

"Provokativne akcije izraelskih zračnih snaga uvečer 25. prosinca, kada je šest zrakoplova F-16 lansiralo zračni napad na područje Sirije iz zračnog prostora susjednog Libanona, stvorilo je izravnu prijetnju za dva putnička zrakoplova", izjavio je danas glasnogovornik ruskog ministarstva obrane generall major Igor Konashenkov. Istovremeno Bibica Netanyahu silno se želi u Moskvi sastati sa Putinom.E pa Bibice,nećeš ti skoro vidjeti Vladu da se druži sa tobom,a mogao bi te i iznenaditi sa novim poklonom.Npr. da instalira protuzračnu u Libanonu pa će onda IDF letjeti samo u svom dvorištu.To bi bila primjerena kazna zračnim razbojnicima i piratima na očaj dežurnih trolčina.

VL
ZA
Zapadnjak
12:40 26.12.2018.

Cuj to, meni ljudi govorili da ovog vise nece biti jer ce s300 porusiti sve izraelske avione...

VL
PL
@ploto@
11:53 26.12.2018.

Talmudski bijednici tuku na Božić iz Libanona.Treba im na židovski praznik poslati vatrene čestitke sa ove strane.Može i od Hamasa.Navodno Iron Dome ruši sve sa preciznošću od skoro 20%.

VL
BO
bombaatomska
10:14 26.12.2018.

Gađali terotiste kozobolana.

VL
MX
Mister X
11:34 26.12.2018.

Naravno neče sada Turke jer to su NATO prijatelji saveznici . Osim toga Ameri ka i sveznici zanju što treba da čine i kako da Božić čestitaju Rusima .. Da dokažu kakosu Rusi jadnici koji mogu samo da gledaju i i da se čude i ispadju kao dvorske lude jer je NATO konvencionalno 100% nadmočniji jači. izgleda mi da Rusi sjede i glede sretni da njih ne gađaju direktno jer šta onda opet ništa . I sada ima pametnih koji vjeruju u vječni život i de neče izbiti neminovni treči svjetski rat uskoro ili nešto kasnije . Nebi li bilo normalno da Siriske rakete ljepo oko Jeruzalema pogode neke ciljeve palestinskih "terorista" ? Ovo što radi Izrael inagovorom i kordinacijom NATO je naravno jako normalno . Ali oni ludi Rusi kad im ratni brod dođe u teritorijalne vode oni ga probaju gurati iz tog prostora ma to je za savku osudu i dalje odmah galama na njih i sankcije a možda i Ukrjinu naoružati barem tako kao Izrael sa jedno 300 - 500 atomski raketa ... Ili su te tomahavke već odvno tamo u podzemlju negdje i čekaju polete . Židovi su Isusa božijeg sina razapeli a da se boje slabokrvnog Putina i tobože ss4 00 Ameri isu dalekeo i pokazuju kako je jadno biti Rus dokle god se konvencionalno želi igrati sa NATO-vcima i Izraelcima - koji imaju iza sebe cijeli NATO i bez sveza sa još jačim savezom . Vjerujem i da Kinezi vide ida uće jako jer nije dovoljno biti velikiin slabić i ne imati super naoružanje hidrogenske te super tehnologiju za dan x koji si mnogi jako i odvno priželjkuju .

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.