Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Benjamin Netanyahu
Povratak na članak

Izraelski premijer najavio 'novo doba' u odnosima s Afrikom

Sedmorica visokih dužnosnika razgovarali su o terorizmu na summitu koji je organiziran u rezidenciji ugandskog predsjednika Yowerija Musevenija u Entebbeu, nakon što je izraelski premijer obilježio 40. obljetnicu otmice zrakoplova koji je za cilj imao Izrael, a koja je završila akcijom izraelskih snaga i spašavanjem više od 100 talaca u zračnoj luci Entebbea 1976.

Komentari 11

DU
Deleted user
08:40 05.07.2016.

Jel to onaj izrael u kojem živi osoba Efraima Zuroffa koja je izrijekom negirala genocid u Srebrenici? Što je još gore ta osoba je na čelu onog centra Sajmona vizentala.

VL
Avatar Abcd....
Abcd....
10:22 05.07.2016.

Rezim iz tel aviva o terorizmu je isto kao al capone protiv mafije.

VL
BU
Bulaba
08:11 05.07.2016.

Izrael, to je ona antifašistička država čiji je ministar unutarnjih poslova Eli Yishai prije koju godinu izjavio da Izrael pripada bijelim ljudima i da su protiv infiltratora sva sredstva dopuštena? Antifašisti ko i ovi naši.

VL
DU
Deleted user
19:52 05.07.2016.

Kome snaga leži u topuzu tragovi mu smrde nečovještvom....reče Njegoš

VL
Avatar Sputnik.news
Sputnik.news
10:08 05.07.2016.

Mali Izrael, svijetionik slobodnog svijeta u moru arapske diktature se je pobrinuo za svoje ljude i ponizio Idi Amina, Gadafija i palestinske teroriste na najgori način. Do dana današnjeg mu to mrzitelji civilizacije nemogu oprostiti...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.