Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povratak na članak

Izraelska policija uhitila prosvjednike u najvećem svetištu u Jeruzalemu

Prošloga mjeseca policija je na prosvjednike bacala suzavac i ručne granate kako bi rastjerala 150 palestinskih prosvjednika koji su bacali kamenje na nemuslimane koji su ušli u džamiju al-Aqsau.

Komentari 85

OB
-obrisani-
14:42 25.10.2009.

JKM = sretni sizif Dakle odao se i ponovio priču, što svjedoči kako je riječ o jednom te istom ŽIDOVSKOM FAŠISTU, istom onom koje su naši hrvatski djedovi civilizirali 1943., jer sa barbarima se ne može drugačije!

VL
OB
-obrisani-
14:54 25.10.2009.

NE LAŽI, sizife. Jeruzalem je osnovan oko 3000. pr. Kr. u doba civilizacije Kanaan, a tvoji židovski preci doselili su se u Jeruzalem tek oko 1000. pr. Kr. kada grad pada pred Davidovim osvajanjem. Dakle, Jeruzalem nije vaš grad! Akoko ćemo gledati tko je duže vladao gradom, antički Izraeliti (s kojima današnji židovi nemaju baš NIŠTA) vladali su gradom manje od 1100 godina (1000. pr. Kr - 66.), uračunavši pritom babilonski i perzijski period, dok su Arapi njime vladali preko 1300 godina. Ponavljam, prilikom židovskih, babilonijskih, rimskih i križarskih osvajanja grad je uništavan, a prilikom iranskih i arapskih osvajanja stanovništvo grada je pošteđeno i vladala je tolerancija. To su činjenice protiv kojih ne možeš ni sa tisuću svojih laži.

VL
OB
-obrisani-
14:57 25.10.2009.

Jeli istina da je peta zena proroka Muhameda imala 9 godina?

VL
OB
-obrisani-
15:05 25.10.2009.

Peres: \"Jeruzalem je glavni grad drzave Izrael, i nikada nece biti istovremeno i glavni grad neke druge drzave. Jeruzalem nikad vise nece biti podjeljen. Izrael je prihvacao od UN podjeljeni Jeruzalem sve dok nisu Arapi napali Izraela i htjeli osvojiti cjeli Jeruzalem.To nije uspjelo, i mi necemo nikada vise dozvoliti podjele Jeruzalema!\"

VL
OB
-obrisani-
15:18 25.10.2009.

emilsali, NE LAŽI! U Afganistanu se muškarci mogu oženiti najranije sa 18 godina, a žene sa 16. Najniža dobna granica za ulazak u brak je u kršćanskim zemljama poput Južne Afrike, latinoameričkih i pojedinih država SAD-a.

VL
IB
Ivana Brkić Ćubela
15:23 25.10.2009.

U vreme Mozesa nije Bog zvao Izrael ...palestinu tek od tvog Hadrijana to pocinje..on je cak zabranio da se te pokraine Izraelom zovu ... a od Adrijana do Mosesa je godine i godine proslo.Palestina je jedan od tipicnih terminusa Antisemitaita kako bi vesto zaobisli ono pravo IME IZRAELA zato sam i rekao da je Adrijan otac svih antisemita. on je PRVI jer je sve jevrejsko unistio !!! A da si embicil vidi se po tvojim lazima

VL
OB
-obrisani-
15:49 25.10.2009.

Kir bilo bi dobro da nam pojasnis: ako palestincima vratimo sto je njihovo, hocemo li rimljanima morati njihovo vratiti, grcima grcko, Bizantincima bizantsko, interesovalo bi me kako bi ti rijesio pitanje Konstantinopola Kosova i tzv. BIh gdje su islamisti oteli sto se oteti dalo! Ka bih predlozio da Izrael prepusti palestincima Izrael, a da za uzvrat se islamisti povuku iz Turske, BiH i Kosova i da na tim podrucjima naselimo onda zidove! Jer to je nasa zemlja i od nje ciniti mozemo sto hocemo, a zidovi su nam dragi i hocemo da ih nagradimo

VL
OB
-obrisani-
15:50 25.10.2009.

Sef Izraela Shimon Peres: \"Jeruzalem je glavni grad drzave Izrael, i nikada nece biti istovremeno i glavni grad neke druge drzave. Jeruzalem nikad vise nece biti podjeljen. Izrael je prihvacao od UN podjeljeni Jeruzalem sve dok nisu Arapi napali Izraela i htjeli osvojiti cjeli Jeruzalem.To nije uspjelo, i mi necemo nikada vise dozvoliti podjele Jeruzalema!\"

VL
OB
-obrisani-
15:53 25.10.2009.

Re: rebecca Palestinci su živjeli u Palestini sve do prije 60 godina kada su ih počeli protjerivati židovi, koji se pak pozivaju na tobožnja \"prava\" od prije nekoliko tisuća godina. Dakle, tvoja usporedba je ispravna, no kontest je pogrešan -- židovi imaju jednako pravo na Palestinu isto kao i Rimljani ili Perzijanci!

VL
OB
-obrisani-
15:57 25.10.2009.

sretni sizif opet preočito LAŽE! Naime, Jeruzalem kao \"glavni grad\" Izraela ne priznaje baš niti jedna država svijeta, uključujući i najvećeg saveznika Sjedinjene Države koji svoju ambasadu drže u Tel Avivu. Druga stvar, Jeruzalem je bio podjeljen do 1967. kadada su Izraelci pokrenuli AGRESIJU na susjede i prisvojili i istočni dio grada, dakle samo licemjer može pričati o tobožnjem \"arapskom napadu\"! Treća stvar, UN je prema rezoluciji o podijelu Palestine iz 1948. odlučio izuzeti Jeruzalem iz teritorijalnih podijela, te ga proglasiti samostalnim gradom.

VL
OB
-obrisani-
16:04 25.10.2009.

rechnungen7, kakve veze imaju Konstaninopol, pravoslavci i 15. stoljeće sa modernim genocidom kojeg provodi Izrael?! Nisam rekao kako je Palestina muslimanska zemlja, već - palestinska. A pod Palestince spadaju i kršćani i muslimani, jer ako nisi znao ne postoji pojamm \"izraelski kršćani\", već tamo svi kršćani sami sebe nazivaju \"palestinskim kršćanima\".

VL
OB
-obrisani-
16:05 25.10.2009.

rechnungen, vrlo dobra analogija: zasto mi krscani ne zahtjevamo nazad Konstantinopela? Zaista dobro!

VL
OB
-obrisani-
16:11 25.10.2009.

sizif - \"kršćanin\", hahaha, ovo je presmiješno. Ako si kršćanin, zašto nikada nisi osudio židovski teror nad kršćanima u Izraelu?! Nije jednako tražiti teritorijalno pravo na nešto što si imao prije 600 godina, ili prije 60! Izrael po tom pitanjuu ima jednako pravo na Palestinu koliko i Talijani na teritorij antičkog Rimskog Carstva. Dakle fašizam = cionizam.

VL
OB
-obrisani-
16:27 25.10.2009.

rechnung: kad se cuje rijec istine onda neko taj nije dobrodosao...trebas ti ovde da dzubris i pljejes i da te svoje lazi i gadosti uzimas kao istinu, je li...

VL
IB
Ivana Brkić Ćubela
16:48 25.10.2009.

Znaci nekrije se iza tvog muslimanstva tvoje islamastvo nego klerofasizam i antisemitizam ......i takve poznajem !! Muslimani i fasisti zajedno u kolu to dobro znam !!!

VL
OB
-obrisani-
08:59 26.10.2009.

1.) Jeruzalem je glavni grad Izraela i nece nikada ujedno biti i glavni grad neke druge zemlje. 2.) Ustavom Izraela, prava svih relighija su garantirana 3.) Izrael je priznao podjelu Jeruzalema, sve dok nisu Arapi pokusali osvojiti cijeli Jeruzalem. Od tada je Jeruzalem pod jurisdikcijom Izraela i tako ce i ostati. 4.) U dvoristu Al Aqse, izraelska je policija nasla kamenje spremljeno za planirane incidente protiv ne-Arapa, Zidova i krscana.

VL
OB
-obrisani-
09:22 26.10.2009.

Prema istraživanju koje je 2006. proveo Palestinski centar za istraživanje i kulturni dijalog na betlehemskim kršćanima, 90% lokalnih kršćana smatra muslimane prijateljima, 73,3% smatra da se Palestinska samouprava odnosi s poštovanjem prema kršćanskoj baštini grada, te 78% smatra da je za odlazak kršćana iz Betlehema odgovorna izraelska politika zabrane putovanja u to područje. http://www.ekklesia.co.uk/content/news_syndication/article_061220bethlehem.shtml

VL
OB
-obrisani-
14:14 26.10.2009.

Muslimani napolje sa naseg krscanskog Zapada. I to je sve. Pravo vam radi njemacka policija. Potpisi daces izac iz Njemacke pa dokazuj iz islamije stati god volje.

VL
IB
Ivana Brkić Ćubela
12:10 25.10.2009.

ovo sto ti kazes ja sam ti vec pretoga rekao samo sto ne citas precizno. Davidov Hram je bio od jednog dela svestenika KRITIZIRAN ali onaj drugi deo je podrzao Davida i ispunio onu Bozju zelju \" od kad samsam vas iz Egipta odneo nikad nisam imao svoj dom ,samo sam po satorima domovao \" Kazes kakvi Arheolozi, kakvo zlato onda ti fali jos samo reci kakva KUTIJA saveza !!!!! Tacno je da su jevreji bili prokleni od Boga da nesmeju da na jednom mestu biti skupa (u sirem kontextu nesmeju imati Drzavu) sto se je i Diajasporom i dokazalo , ali ove iskopine su od Fundamentalnog znacaja celog covecanstva i napokon ce svetlost doneti upravo ovakvima kao sto si ti !!!!

VL
IB
Ivana Brkić Ćubela
16:37 25.10.2009.

bas suprotno nisam protiv da pises na FORUMU ..CITAJ jado !!!

VL
« 1 2 3 4 5 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.