Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OŠTRE REAKCIJE
Povratak na članak

Povukli citat koji je izazvao napad na Hrvatsku iz BiH

Jerusalem Post iz svog teksta izbacio dio u kojem je hrvatska predsjednica navodno nazvala Bosnu i Hercegovinu državom koju kontrolira radikalni islam

Komentari 178

Avatar niwrad
niwrad
13:52 31.07.2019.

Histerija koja se digla ne čudi. Danas živimo u vremenima kada se na spominjanje istine, ili na samu implikaciju istine, na noge dižu dežurni i slučajni histeričari koji nekontroliranim emocionalnim ispadima ili hinjenim zgražanjima skreću pažnju na sebe i dolaze pod svjetla medijskih reflektora. Istodobno, lažni progresivni humaniti i dežurni moralisti gonjeni relativnim moralom i željom da istaknu svoje vrline, pred kamerama histeričarima ližu rane nastale od strelice istine, te nastoje razapeti strijelca kao da utjelovljenje iskonskog zla. Tako danas funkcioniraju svi mrzitelji istine i njihovi lizači. Od politike, preko znanosti do umjetnosti i religije. Što više u svojoj histeriji i sumanosi negiraš istinu, mediji će se više lijepiti za tebe, a progresivci će te lizati kao da si posljednji sladoled na svijetu.

VL
Avatar Graničari Stari
Graničari Stari
13:57 31.07.2019.

Ako i nije rekla, to što nije rekla je apsolutna istina. Radikalni islamizam se razmahao u BiH

VL
Avatar Reconquista
Reconquista
13:55 31.07.2019.

U Sarajevu ima više Arapa nego Hrvata i Srba zajedno.

VL
Avatar Uskok
Uskok
13:54 31.07.2019.

BiH je nestabilna i povezana s terorizmom. To je činjenica.

VL
Avatar Based Croat
Based Croat
14:00 31.07.2019.

BiH je zemlja s najviše terorista Islamske države po glavi stanovnika zajedno sa Čečenijom.

VL
DU
Deleted user
13:57 31.07.2019.

Kolinda imas moj glas.Poslije ovog s Izraelom poginu bi za tebe. Prestanite im se pravdati. Cinjenice su da je Bosna pod utjecajem brkatog diktatra s Bospora. Izetbegovic junior i Sabija clanovi su Muslimanskog bratstva. Islamskom svijetu nije u interesu snazan Izrael,s prijateljskom Hrvatskom u Europi. Cinjenic je da u Bosni postoje kampovi za obuku radikalnih islamista. Cinjnicu se da je Bosna dala najvise vojaka ISIL-u s obzirom na broj stanovnika. Cinjenica je da su se u Bosi dogadjali teroristicki napadi na Ambasadu SAD-a,na policijsku postaju u Bugoju,na Oruzane snaga BiH. Cinjenica je da u BiH migranti ulaze nekontrolirano i da ih ima na tisuce u okolici Bihaca,u mostarskom naselju Salakovac,oko Sarajeva. Cinjenice su bolne a istina gruba. Vrijeme je da se prestanemo lizati s "dobrim Bosnjanina" i da stvari nazovemo pravim imenom.

VL
PR
predator57
13:59 31.07.2019.

Nema se predsjednica kpme što ispričavati.

VL
Avatar Gab Dissenter
Gab Dissenter
14:09 31.07.2019.

Jugo titoisti podržavaju islamske talibane. Blisko im je.

VL
Avatar munšajn
munšajn
14:24 31.07.2019.

Eto ga. Sad ona nije rekla o vladi BiH, ali su zato ONI rekli o njoj i o Hrvatskoj! Onako iskreno, to ruglo od države s balijskim vodstvom i mudžahedinskim zaleđem, koje šuti o pokoljima nad Hrvatima u Lašvanskoj dolini i brigadi El Mudžahid, treba rasformirati. Hrvatima hrvatsko, Srbima srpsko, a ostaviti "bošnjačkom" dijelu njihovu državu pa nek u njoj žive od "pomoći" islama.

VL
Avatar Gab Dissenter
Gab Dissenter
14:07 31.07.2019.

Danas se ljudi ispričavaju kad kažu istinu.

VL
Avatar Hrvatski domobran
Hrvatski domobran
14:03 31.07.2019.

U BiH ima preko 150 000 vehabija i simpatizera radikalnog islama.

VL
DU
Deleted user
13:57 31.07.2019.

A sad nek Komšić onda kaže da ne misli kako u Hr vlada fašizam. On to neće reći jer to misli i govori jer je yugićima laž u srži.

VL
DU
Deleted user
13:59 31.07.2019.

Hrvatska konacno treba uz pomoc medjunarodnih prijatelja cvrsto stati iza svog naroda u BIH. Kad nestane Herceg-Bosne bos.Muslimani trazit ce Neum,Ploce i sve juzno od Ploca.

VL
JU
juma
13:52 31.07.2019.

Svatko često čuje ono što želi čuti i vjeruje u ono u što želi vjerovati, pa tako i bošnjački mediji i političari. Time govore sve o sebi, a o Predsjednici baš ništa.

VL
DU
Deleted user
14:03 31.07.2019.

Predsjednica nije govorila o BiH - zasto i bi?Izraelski Mossad i Aman bolje znaju i od nas samih sto je Bosna i sto se zbiva u BiH. Nije Mossad Lučić i Bandić.

VL
PA
Prosvijećeni apsolutist 2
14:26 31.07.2019.

Gradonacelnik Bihaca je sam priznao da ne kontrolira situaciju u svom gradu. Kako je BiH stabilna? Zelimo treci entitet koji ce zastiti Hrvate u BiH. Zelimo ga pod svaku cijenu.

VL
DU
Deleted user
14:23 31.07.2019.

Drzavnicki posjet nase predsjednice tako znacajnoj zemlji kao sto je Izrael ovdje nije bio popracen ni s tri retka. Umjesto toga znacaj se daje velikobosnjackim izljevima mrznje prema Hrvatima,svemu hrvatskom,nasoj predsjednici i Izraelu. Vaznije bi bilo napisati sto je konkretnoo dogovoreno i potpisano. Luka Rijeka postaje glavna luka za plasman Izraelskih roba u sredisnju Europu. Predsjednica se u razgovoru s izraelskim premijerom zadrzala dva i pol sata,sto je neobicno,jer drzavniki posjeti obicno traju pola sata. Izrael je itekako zainteresiran za suradnju s Hrvatskom,na nama je da se pokazemo kao ozbiljna zemlja. Hrvatska moze puno profitirati iz obavjestajne,vojne,gospodarske,energetske i svake druge suradnje s Izrelom.Izrael je znacajan cimbenik s velikim utjecajem u SAD-u. Dosadasnja razmjena od 50 milijuna eura zaista je smjesna i zalosno. Izrael nam moze pomoci vratiti Slavoniju gdje je nekad bila - zitnica Europe.Izrael nam moze pomoci ozivjeti dolinu Neretve.. Uz pomoc Izraela mozem pronaci investitore u obnovljive izvore energije,izgraditi tvornicu streljiva,uspostaviti suradnju s brojnim izraelskim informatickim tvrtkama...

VL
ST
Starotopoljanin
13:53 31.07.2019.

to je sejdo izmislo i potpalio druge vladare u bosni,a oni se propeli na zadnje noge,da bi sto vise blatili i pljuvali po nasoj kraljici,kolindi kitarovic.zena nevina ,a oni izmisle pricu koja nije istinita.

VL
TO
Tomisl
13:51 31.07.2019.

Novinari i mediji u vecini slucajeva pisu sto njima vise odgovara a ne pravu istinu. To je onima koji ih prate vec davno trebalo biti jasno.

VL
TH
thu
14:01 31.07.2019.

Po prvi put je rekla nešto što stoji...

VL
« 1 2 3 4 5 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.