Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
veliki sustav
Povratak na članak

Izrael: Naši borbeni zrakoplovi uništili su više od 90 kilometara Hamasova tunela

Izraelska vojska je rekla da su tuneli izgrađeni tijekom pet godina i da su omogućili Hamasu, koji upravlja Pojasom Gaze, da premješta streljivo, borce i hranu unutar obalnog pojasa.

Komentari 5

PL
posten_lopov
11:53 20.05.2021.

Poenta je u rusenju tunela, a koliko ih je sruseno, boze mili, svaki lovac ima svoju pricu.

VL
DU
Deleted user
15:11 20.05.2021.

Laza i paralaza. Politika Izraela je za svku osudu i veoma je daleko od religije i demokracije koju zagovaraju.

VL
SI
sisavac
09:43 20.05.2021.

90 km tunela uništiti je ozbiljan posao. gaza je duga oko 40 km, široka 6 km... kako potvrditi to? dal su digli u zrak 90 km tunela, koji su 90% ispod zgrada (srušili su samo 700 zgrada, nek je jedna široka 20 metara, to je samo 14 km tunela, s tim da u tuneli ispod zgrada....), gaza bi bila jedno samo zgarište. a nije, vidimo samo srušene zgrade. probajte doma uhvatiti krta. uništiti njegove tunele. ako nemate neki mali bager, zaboravite na priču. a izrael nema takve bagere.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.